Τα νέα των μελών μας

Aquagrand Exclusive Deluxe Resort: Νέα βράβευση για το ξενοδοχείο Aquagrand της Λίνδου

AquagrandΗ  Thomas Cook Northern Europe ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, συμπεριέλαβε το ξενοδοχείο Aquagrand στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία από τα 900 στον κόσμο για το έτος 2012.

Το βραβείο αυτό απονέμεται στο Aquagrand, για την άριστη συνεργασία του με τον ταξιδιωτικό οργανισμό και για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Η συγκεκριμένη βράβευση στηρίζεται σε πληθώρα κριτηρίων, όπως η φροντίδα των πελατών, η έγκαιρη ικανοποίηση όλων των αναγκών τους, η εξειδίκευση και η καινοτομία των παρεχόμενων υπηρεσιών, η άνεση, η πολυτέλεια και η αισθητική των χώρων, η καθαριότητα, το φαγητό, καθώς η ασφάλεια στους ξενοδοχειακούς χώρους.

Αυτή η διάκριση έρχεται να προστεθεί στη συνεχή βράβευση του ξενοδοχείου Aquagrand και αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της ιδιοκτήτριας οικογένειας και του προσωπικού του ξενοδοχείου για την διατήρηση των υψηλών προδιαγραφών φιλοξενίας.

Το Aquagrand έχοντας επενδύσει στην ποιότητα των υπηρεσιών και την αισθητική ανανεώνεται συνεχώς εμπλουτίζοντας τόσο τους χώρους όσο και τις υπηρεσίες του στην προσπάθειά του να παραμένει σταθερό στις προτιμήσεις των πελατών και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις του τουριστικού χώρου. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο