Τα νέα των μελών μας

Αqua Vista Hotels: Τέσσερα βραβεία για την Αqua Vista Hotels στη Στοκχόλμη!

undefined

 

Με τέσσερις διακρίσεις τιμήθηκε η Αqua Vista Hotels, με το εκτενές portfolio των 35 και πλέον ξενοδοχείων, στα Greek Travel Awards που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στη Σουηδία, στις 14 Φεβρουαρίου 2019! 

Δύο από τα μοναδικά ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η AquaVΑqua Vista Hotels, το Athermi Suites στη Σαντορίνη και το Acqua Vatos Paros στην Πάρο διακρίθηκαν στην κατηγορία Boutique Hotels, με το βραβείο να λειτουργεί ως αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών που προσφέρουν. Το Apricot & Sea Luxury Villas στη Νάξο βραβεύτηκε στην κατηγορία Family Hotel, ενώ το Above Blue Suites στη Σαντορίνη τιμήθηκε στην κατηγορία Luxury Resort / Hotel.

 undefined

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό Golden Hall του Δημαρχείου της Στοκχόλμης, εκεί όπου λαμβάνει χώρα η απονομή των Βραβείων Νόμπελ, ενώ τα Greek Travel Awards διοργανώθηκαν από την εταιρεία North Events, που ασχολείται με την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την οργάνωση εκθέσεων και roadshows. Την τελετή παρουσίασε η διεθνούς φήμης δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. 

Τα μοναδικής αισθητικής βραβεία που απεικόνιζαν τη θεά Εστία παρέλαβαν, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels και η κυρία Έφη Μωραΐτη, Reservation Manager του Ομίλου. 

undefined

Στη δήλωσή της κατά την παραλαβή των βραβείων η κυρία Ματζουράνη σχολίασε “Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι το κοινό της Σουηδίας, της Νορβηγίας και της Δανίας, καθώς και οι ίδιοι οι επαγγελματίες του χώρου που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή, ξεχώρισαν και ψήφισαν τέσσερα από τα ξενοδοχεία μας σε αυτές τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές κατηγορίες. Η έμπρακτη υποστήριξη των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτόρων της Σκανδιναβίας στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε την Ελλάδα σε διεθνή προορισμό για όσους αναζητούν μοναδικές εμπειρίες, είναι σημαντική επιβράβευση για εμάς. Άλλωστε αυτή η αναγνώριση αποτελεί πλεονέκτημα για όλους όσοι εμπλέκονται στον τουρισμό και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτού του διαρκώς εξελισσόμενου κλάδου”. 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ήταν χορηγός των πρώτων Greek Travel Awards, τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο