Τα νέα των μελών μας

Aqua Vista Hotels: Οι ειδικοί στον τουρισμό παρουσιάζουν μια σειρά σεμιναρίων για αύξηση των κρατήσεων & του κέρδους

undefined

 

Οι ειδικοί στην τουριστική ανάπτυξη ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά σεμιναρίων με στόχο την αύξηση των κρατήσεων και του κέρδους

Πέντε σημαντικοί επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με ξενοδόχους που ψάχνουν νέους δυναμικούς τρόπους για αύξηση του κέρδους. 

Η Aqua Vista Hotels, πρωτοπόρος στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, η Web Hotelier, που εξειδικεύεται σε τεχνολογικά συστήματα που αφορούν τον τουρισμό, η Marinet που ασχολείται με την online παρουσία ενός ξενοδοχείου, η καινοτόμα εικαστική πλατφόρμα #Rest@rtContemporaryArtPlatform και το DNA Travel που ειδικεύεται στις βιωματικές περιηγήσεις συνεργάζονται και οργανώνουν μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας, στα οποία θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες την πείρα, την εξειδίκευση και την έμπνευσή τους.

undefined

Εκ μέρους της Aqua Vista Hotels, η κυρία Σοφία Ματζουράνη θα προσφέρει σε ιδιοκτήτες και διευθυντές ξενοδοχείων την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη σημασία της δημιουργίας ενός brand το οποίο θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και θα εκτοξεύσει τα κέρδη παρουσιάζοντας επιτυχημένα case studies του Ομίλου. Ο κύριος Βίκτωρας Μάτσας της Web Hotelier θα μιλήσει για τις νέες τεχνολογίες για online κρατήσεις στα ξενοδοχεία. Ο κύριος Αλέξανδρος Δαμίγος εκπροσωπώντας τη Marinet θα αναλύσει τα εργαλεία Orange Cloud PMS, Hotelier CMS & RateParity.com για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων. Η κυρία Κέλλυ Αθανασιάδου από την #Rest@rtContemporaryArtPlatform θα αναπτύξει τον ρόλο του πολιτιστικού τουρισμού σαν ένα αποτελεσματικό εργαλείο ώστε μια μονάδα να κερδίσει τον ανταγωνισμό και επίσης να αυξήσει την κερδοφορία της. Τέλος, ο κύριος Ιάκωβος Σαχάς του DNA Travel θα μοιραστεί την εμπειρία του σχετικά με τα πλεονεκτήματα που αποκτά ένα ξενοδοχείο προσφέροντας στους επισκέπτες του εναλλακτικές βιωματικές εμπειρίες που παρουσιάζουν την τοπική κουλτούρα. 

Το εναρκτήριο Sales Seminar θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 στη Νάξο και θα ακολουθήσει η Πάρος και άλλοι προορισμοί σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Δήμητρα Μωραΐτη & Κατερίνα Φωτοπούλου | +30 210 9222525 | press@aquavistahotels.com) 

www.sales-seminar.info

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο