Τα νέα των μελών μας

Aqua Vista Hotels: Η Aqua Vista Hotels στις ΗΠΑ για το 2ο Greek Panorama B2B Tourism Roadshow 2019

undefined

 

Η Aqua Vista Hotels επέστρεψε για 3η συνεχόμενη χρονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο του 2ου Greek Panorama B2B Tourism Roadshow 2019. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή στο περσινό ντεμπούτο της διοργάνωσης, στελέχη της Aqua Vista Hotels ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να παρουσιάσουν στην αμερικανική αγορά την καινοτόμο προσέγγισή τους στην έννοια της φιλοξενίας και το εκτεταμένο portfolio πολυτελών ξενοδοχείων του Ομίλου. 

To σύνολο των Β2B συναντήσεων πραγματοποιήθηκε σε τρεις πόλεις της Πολιτείας της Καλιφόρνια, ξεκινώντας από το Σαν Ντιέγκο, συνεχίζοντας στο Λος Άντζελες και καταλήγοντας στο Σαν Φρανσίσκο. Κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών ημερών, επισκέφτηκε το show ένας μεγάλος αριθμός ταξιδιωτικών συμβούλων και πρακτόρων από τον κλάδο, που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την γκάμα των εξαιρετικών ξενοδοχείων και τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Aqua Vista Hotels στην Ελλάδα. 

undefined

Μιλώντας εκ μέρους της Aqua Vista Hotels, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager του Ομίλου, δήλωσε:“Μετά την εδραίωση μιας σειράς επιτυχημένων νέων εταιρικών σχέσεων στο περσινό roadshow, επιστρέφουμε στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε διαφορετική πολιτεία, για να μιλήσουμε για τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη φιλοξενία και να ενεργοποιήσουμε στοχευμένες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες για τα ξενοδοχεία-μέλη του Ομίλου μας. Η αμερικανική τουριστική αγορά στρέφεται με έντονο ενδιαφέρον προς την Ελλάδα, αντιμετωπίζοντάς την πλέον όχι ως προορισμό κρουαζιέρας, αλλά ως προορισμό διαμονής και μάλιστα σε boutique ξενοδοχεία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον παγκόσμιας κλάσης τουριστικό προορισμό Ελλάδα μέσα από τα καταλύματά μας και τη φιλοσοφία φιλοξενίας της Aqua Vista Hotels.” 

undefined

Το 2ο Greek Panorama B2B Tourism Roadshow 2019 διοργανώθηκε από την NorthEvents, σε συνεργασία με την ASTA (American Society of Travel Agents) και τον Σύνδεσμο Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FEDHATTA), το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο