Τα νέα των μελών μας

Aqua Vista Hotels: Η Aqua Vista Hotels ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο των Sales Seminar για το 2018

 undefined

 

H Aqua Vista Hotels ανακοινώνει την ολοκλήρωση των Sales Seminar, τα οποία πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη WebHotelier, τη Marinet, την εικαστική πλατφόρμα #Rest@rtContemporaryArt και την DNA Travel. Κάθε σεμινάριο είχε ως κύριο θέμα την ανάπτυξη δυναμικών στρατηγικών με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων και την επιστροφή των επισκεπτών στα ξενοδοχεία, την ισχυρή παρουσία τους στην αγορά, του ρόλου της τεχνολογίας, του συνδυασμού φιλοξενίας και πολιτισμού και των οφελών προσφοράς εναλλακτικών εμπειριών ως τρόπους ενίσχυσης των εσόδων τους. 

undefined

Το τελευταίο τρίμηνο διοργανώθηκαν πέντε Sales Seminar, μια πρωτοβουλία της Aqua Vista Hotels, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Πάρο, Σαντορίνη, Νάξο, Ρόδο και Καλαμάτα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν δωρεάν ξενοδόχοι και επαγγελματίες στον τομέα τουρισμού, με τον όμιλο να μεταφέρει την τεχνογνωσία του σε επιχειρήσεις κάθε κλίμακας. 

Η Aqua Vista Hotels ένωσε τις δυνάμεις της με τέσσερις κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα τουρισμού στην Ελλάδα, με στόχο την δημιουργία ενός μοναδικού προγράμματος σεμιναρίων. Η κ. Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, παρουσίασε μια σειρά από ενδεικτικά case studies του ομίλου, ενώ ο κ. Αλέξανδρος Δαμίγος από τον Marinet μοιράστηκε την εμπειρία του σε σχέση με την σημασία μιας ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας των ξενοδοχείων. Ο κ. Βίκτωρ Μάτσας και η κ. Στέλλα Τσαντήλα της WebHotelier αναφέρθηκαν σε εναλλακτικούς τρόπους χρήσης προηγμένης τεχνολογίας, ενώ η κ. Κέλλυ Αθανασιάδου της #Rest@rt Contemporary Art Platform εισήγαγε τους ξενοδόχους στη δυναμική που μπορεί να έχει ο πολιτισμός στις πωλήσεις. Τέλος, ο κ. Ιάκωβος Σαχάς από την DNA Travel αναφέρθηκε στα οφέλη του βιωματικού τουρισμού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μια ξεχωριστή συζήτηση κατά τη διάρκεια της 8ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, όπου στο πάνελ συμμετείχε ως επίτιμος προσκεκλημένος ο κ. Χάρης Μπρουσαλιάν, Sales & Marketing Manager του Greek Travel Pages. Μέσα στον Ιανουάριο θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες και οι προορισμοί για τα Sales Seminar του 2019. 

undefined

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωση του προγράμματος του 2018, η Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν τα Sales Seminars ήδη από την πρώτη χρονιά διοργάνωσής τους, καθώς και από τα θερμή ανταπόκριση του κοινού καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τον κύκλο των σεμιναρίων το 2019, επιδιώκοντας το πρόγραμμα να περιέχει ακόμη περισσότερους προορισμούς, εμπνέοντας ξενοδόχους σε όλη την Ελλάδα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο