Τα νέα των μελών μας

Apollonia Resort & Spa: Πιστοποίηση

H ταβέρνα Αμβροσία του ξενοδοχείου Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου – Κρήτης της Cyan Group of Hotels πιστοποιήθηκε επιτυχώς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το «ΚΡΗΤΗ-ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ» της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης.

undefined

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε, η Ταβέρνα Αμβροσία  διακρίθηκε  για τις ενέργειες που πράττει για την ανάδειξη της ιδιαίτερης κρητικής φιλοξενίας στους πελάτες της, την προώθηση της Κρητικής γαστρονομίας, την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Οι παραδοσιακές Κρητικές συνταγές με τις  αγνές πρώτες ύλες, το εξτρά παρθένο ελαιόλαδο, τα φρέσκα ψάρια, τα κρητικά τυριά, κρασιά και γενικώς είναι βασισμένη στην παραδοσιακή Κρητική Διατροφή. 

 
undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο