Τα νέα των μελών μας

Apollonia Beach Resort & Spa: Βράβευση στα Environmental Awards 2018

undefined

 

Το Apollonia Beach Resort & Spa διακρίθηκε στα Environmental Awards 2018 στην κατηγορία “Sustainable Leisure & Tourism”, λαμβάνοντας Bronze award για τις δράσεις αειφορίας σε όλο το φάσμα λειτουργίας του ξενοδοχείου.

Η απονομή έγινε την Τρίτη 10 Ιουλίου, σε μία λαμπρή τελετή στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, παρουσία περισσότερων από 300 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων δημόσιων φορέων. Τα βραβεία διοργάνωσε για 5η χρονιά η Boussias Communications και κρίθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και ειδικών σε θέματα περιβάλλοντος. Τα βραβεία στοχεύουν να δημιουργήσουν συνθήκες ευγενούς συναγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων με σκοπό την προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, καθώς επίσης να αναδείξουν την κοινωνική συνεισφορά επιχειρήσεων, οργανώσεων, ατόμων, στην υλοποίηση δράσεων για την περιβαλλοντική αναβάθμιση.

 undefined

To Cyan group of hotels  ιδρύθηκε το 1977 και εκπροσωπεί τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa – 5* αστέρων με 334 δωμάτια, το Santa Marina Beach– 4* αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa – 5* αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 300 υπαλλήλους στο προσωπικό του. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και τη Σητεία. 

undefined

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό από environmental awards 2018: https://www.flickr.com/photos/boussiascommunications/sets/72157671064018328

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο