Τα νέα των μελών μας

Apollonia Beach Resort & Spa: Βραβείο στο «Apollonia» από την TUI

s

 

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης βραβεύει για ακόμα μια φορά το ξενοδοχείο “Apollonia Beach Resort & spa” στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.

Πρόκειται για το “Umwelt champion of the year 2012”  , που απονέμεται στα 100 πρώτα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που έχουν υιοθετήσει “πράσινη πολιτική” με βασικό άξονα την προστασία του περιβάλλοντος .

Το ξενοδοχείο “Apollonia Beach Resort & spa” βραβεύτηκε επίσης φέτος με το “Green Key” , καθώς επίσης με το Europe’s eco-label, ύστερα από ομόφωνη απόφαση στις 3 Απριλίου του 2012 του Ανώτατου Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος (ΑΣΑΟΣ) του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Το “Apollonia” είναι διαπιστευμένο με το περιβαλλοντικό ISO 14001 από την TV NORD τα τελευταία 9 χρόνια. Επίσης η παραλία του ξενοδοχείου βραβεύεται για περισσότερα από 15 χρόνια με την γαλάζια σημαία της Ευρώπης από τη Feee . «Οι πιο πάνω βραβεύσεις και πιστοποιήσεις αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών που έχουν οικολογικές ευαισθησίες» , αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για τα τουριστικά καταλύματα στα οποία έχει απονεμηθεί το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα σημαίνει ότι η επιχείρηση έχει περιορίσει την κατανάλωση ενέργειας, έχει περιορίσει την κατανάλωση νερού , έχει μειώσει τα παράγωγα απόβλητων, προωθεί την χρήση ανανεώσιμων πόρων και ουσιών που είναι λιγότερο επιβλαβείς για το περιβάλλον και προωθεί την περιβαλλοντική ενημέρωση και εκπαίδευση.      

tui

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο