Τα νέα των μελών μας

Apollonia Beach Resort & Spa: TUI Umwelt Champion

Κάθε χρόνο η  TUI, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός  της Ευρώπης  βραβεύει 100 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο για την οικολογική συνείδηση και την φιλική συμπεριφορά τους προς το περιβάλλον , η βράβευση αυτή γίνεται μετά από ελέγχους που γίνονται από την TUI αλλά και από διεθνείς οίκους όπως “Travelife” παράλληλα με τις εισηγήσεις των επισκεπτών-τουριστών .

Το Apollonia Beach Resort & Spa στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ευαισθητοποιημένο σε θέματα περιβάλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, βραβεύετε επί σειρά ετών με την Γαλάζια Σημαία της Ευρώπης, τo Green Key,  το TUI  Umwelt Champion, επίσης κατέχει την διάκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ecolabel και είναι πιστοποιημένο με ISO 14001-2005 που αφόρα την περιβαλλοντική πολιτική του Ξενοδοχείου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο