Τα νέα των μελών μας

Apollonia Beach Resort & Spa: Συμμετοχή της εταιρίας μας στον καθαρισμό της παραλίας

undefined

 

 

Η δράση “Clean Up the Med” η οποία διοργανώνεται από τον Legambiente, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, με έδρα την Ιταλία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa.

Στις 25 Μαΐου 2018, ο Δήμος Γαζίου, έλαβε μέρος στην περιβαλλοντική δράση “Clean up the med 2018” , όπου τον συντονισμό ανέλαβε το Apollonia Beach Resort & Spa. Επίσης, τα ξενοδοχεία τα οποία συνεργάστηκαν και έλαβαν και εκείνα μέρος στη δράση ήταν τα Candia Maris Resort and Spa, Agapi Beach Resort, Santa Marina Hotel, Enorme Armonia Beach Resort και Dessole Dolphin Bay Resort.

undefined

Ικανοποιητικός ήταν ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν στη δράση του καθαρισμού των παραλιών της περιοχής. Η διαδικασία του καθαρισμού ξεκίνησε από το Apollonia Beach Resort & Spa και κατέληξε στο Candia Maris Resort & Spa. Στο πλαίσιο αυτής της καλής συνεργασίας μεταξύ των ξενοδοχείων της περιοχής, οι συμμετέχοντες κατάφεραν να επιτύχουν ένα σημαντικό στόχο: τη διατήρηση καθαρών παραλιών και της περιβαλλοντικής προστασίας. Αγαπάμε τον τόπο στον οποίο ζούμε και συμβάλλουμε καθημερινά σε συλλογικές προσπάθειες για ένα καθαρό περιβάλλον, για τους ντόπιους και τους επισκέπτες της χώρας μας. 

undefined

Ο οργανισμός Legambiente είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 1980 στην Ιταλία. Αποστολή του οργανισμού είναι να δημιουργήσει μια περιβαλλοντική κουλτούρα και ένα νέο είδους ανάπτυξης και διάχυτης ευημερίας. Οι σημαντικές αξίες που πρεσβεύει ο οργανισμός είναι η βελτίωση της περιβαλλοντικής ποιότητας, η καταπολέμηση όλων των μορφών ρύπανσης, η συνετή χρήση των φυσικών πόρων και η οικοδόμηση μιας πιο ισορροπημένης σχέσης μεταξύ της ανθρωπότητας και της φύσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο