Τα νέα των μελών μας

Apollonia Beach Resort & Spa: Περιβαλλοντική Δράση

undefined

 

 

Εχθές, 19 Σεπτεμβρίου 2018, όπως κάθε χρόνο μας επισκέφθηκαν τα παιδιά από τον παιδικό σταθμό «Τα Μελισσάκια μας», για να δουν από κοντά τα Κρινάκια της Άμμου που έχουν αρχίσει να ανθίζουν.

undefined

 

Η περιβαλλοντική ομάδα του Apollonia Beach Resort & Spa, μαζί με τα παιδιά από τα «Μελισσάκια μας» κατέβηκαν στην παραλία του ξενοδοχείου για να φροντίσουν τα Κρινάκια της Άμμου και να μάθουν για το προϊστορικό αυτό φυτό της Μεσογείου. Τα παιδιά, κάθισαν γύρω από το Κρινάκι, το παρατήρησαν και οριοθέτησαν την περιοχή όπου αναπτύσσεται, ώστε να προστατευθεί από την οικιστική ανάπτυξη των παραθαλάσσιων περιοχών και τον μαζικό τουρισμό. Έμαθαν για τον κύκλο ζωής του μέσα από φωτογραφίες, ότι ευδοκιμεί σε αμμώδεις παραλίες και κατανόησαν πόσο σημαντικό είναι να βοηθούν κι αυτά στην προστασία σπάνιων και υπό εξαφάνιση φυτών.

«Το Κρινάκι της Άμμου»

undefined

Το Apollonia Beach Resort & Spa, λαμβάνει τα τελευταία χρόνια την πρωτοβουλία για την προστασία αυτού του φυτού που απειλείται με εξαφάνιση, προσκαλώντας παιδιά από τοπικούς παιδικούς σταθμούς, σε συνεργασία με τα οποία οριοθετούν και προστατεύουν το Κρινάκι της Άμμου. Εκτός από τη σημασία προστασίας του φυτού, θέλει να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά και τη σημασία της προσφοράς για τη συνολική προστασία του περιβάλλοντος.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο