Τα νέα των μελών μας

Apollonia Beach Resort & Spa: Εκδηλώσεις στο Apollonia Beach Resort & Spa

 

Πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτώβριου το Wine Festival στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Apollonia beach resort & spa» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης.

Οι  φιλοξενούμενοί μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την διαδικασία της παραγωγής του κρασιού να μάθουν  για τον θεό Διόνυσο, να πατήσουν σταφύλια, να γευτούν κρητικές λιχουδιές και να χορέψουν τοπικούς χορούς.

Τα ξενοδοχεία πρέπει να αναδεικνύουν τις τοπικές γιορτές όπως τον τρύγο, το πάτημα των σταφυλιών, το λιομάζωμα, αλλά θα πρέπει επίσης να μην στερούμε και από τους επισκέπτες μας την δυνατότητα να συμμετέχουν σε γιορτές της πατρίδας τους, που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια της διαμονής τους  κοντά μας στην Ελλάδα. Έτσι  οργανώσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση  “OKTOBERFEST” η οποία στέφτηκε με επιτυχία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο