Τα νέα των μελών μας

Anko: Πρώτοι οι σπουδαστές της Anko στον Διεθνή Διαγωνισμό Eurodhip

undefined

 

Με γνώμονα την ενίσχυση της τουριστικής παιδείας και την βέλτιστη εκπαιδευτική εμπειρία των σπουδαστών μας συμμετείχαμε και διακριθήκαμε στον Διεθνή διαγωνισμό ξενοδοχειακής επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στα πλαίσια του συνεδρίου διεθνούς οργανισμού τουριστικών σχολών Eurhodip για το έτος 2019.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 25 σπουδαστές, 11 τουριστικών σχολών προερχόμενες από Ελλάδα, Ελβετία, Γαλλία, Πακιστάν, Κύπρο, Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Σλοβενία, Ρωσία. Οι σπουδαστές χωρίστηκαν σε 6 ομάδες, κάθε ομάδα αποτελούμενη από σπουδαστές διαφορετικών σχολών. Μεταξύ των οποίων διαγωνίστηκε και η μοναδική τουριστική σχολή Anko Ρόδου & Κως, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με 4 σπουδαστές των ειδικοτήτων Hotel Management

undefined

Το θέμα της αναμέτρησης:

«How to increase online direct booking, share for the Marmara collection Worldhotels. The goal: Encourage and convince guest booking their stays via our own website at the end of the day as a result of the strategies, campaigns etc. the students create»

ήταν άγνωστο και ανακοινώθηκε την πρώτη μέρα του διαγωνισμού. 

undefined

 

Οι 6 ομάδες διαγωνίστηκαν στις 17 Οκτωβρίου με Coachers.

Οι ομάδες προκλήθηκαν να συνεργαστούν αποτελεσματικά, να συγγράψουν και να παρουσιάσουν την εργασία τους σε όλο το συνέδριο.

Τα αποτελέσματα των εργασιών τα έλαβε η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα MarmaraHotelsγια εφαρμογή.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Εριόν Πρέντι, σπουδαστής Hotel Management της Anko Ρόδου με την ομάδα του.

Την 3η θέση κατέκτησε ο Απόστολος Κορδατσάκης, σπουδαστής Hotel Management της Anko Κω με την ομάδα του.

Ενώ εξαιρετική ήταν η συμμετοχή και η πρόοδος των σπουδαστριών Παναγιώτα Φαίδρα Μπίντα και Βασιλική Κολλίγρη.

Οι σπουδαστές όλων των χωρών βίωσαν μία εξαιρετική εμπειρία, στην οποία καλείσαι να εξέλθεις από την ζώνη ασφαλείας σου, να συνεργαστείς και να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά, με διαφορετικούς ανθρώπους, διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας μέσα σε λίγες ώρες και να ενισχύσεις την προσωπική σου δύναμη!

undefined

Οι σπουδαστές μας ενθουσιάστηκαν με την εμπειρία ενώ λάβαμε πολλά συγχαρητήρια για το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης και επικοινωνίας από τους διοργανωτές του Διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους καθηγητές μας που προπόνησαν τους σπουδαστές κα. Κατερίνα Καστρουνή, κα. Δέσποινα Σαλτουρίδου, κο. Εμμανουήλ Αρβανίτη.

Τέλος να αναφέρουμε, ότι η συμμετοχή μας έκανε δυναμική την παρουσία της Ελλάδας στο εξωτερικό, ενώ διαφημίσαμε σε όλο το συνέδριο τόσο τον μοναδικό προορισμό της Δωδεκανήσου όσο και την ποιότητα της τουριστικής εκπαίδευσης και παιδείας του τόπου μας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο