Τα νέα των μελών μας

ANKO: Κορυφαία η Ημέρα Καριέρας της ΑΝΚΟ 2020

undefined

 

Η Ημέρα Καριέρας 2020 της ΑΝΚΟ, της Νο 1 Σχολής Τουριστικών της Δωδεκανήσου, ήταν μια μέρα γιορτής που χάρισε χαμόγελα και υπερηφάνεια! Μια μέρα που η αφοσίωση, η σκληρή και ποιοτική δουλειά, τα 30 χρόνια εμπειρίας αναγνωρίσθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες.

undefined

Περισσότερες από 40 ηγετικές επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου, σπουδαστές και καθηγητές της ANKO συναντήθηκαν για 5η συνεχή χρονιά, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Τιτανικός του ξενοδοχείου Akti Imperial. Προπτυχιακοί, απόφοιτοι αλλά και ταχύρυθμοι σπουδαστές της ΑΝΚΟ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά 150 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, να καταθέσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να περάσουν από προσωπικές συνεντεύξεις, με κύριο στόχο τη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής για μία περαιτέρω επικοινωνία – συνεργασία.

undefined

 

Επαινετικά ήταν τα σχόλια των εκπροσώπων των επιχειρήσεων ως προς την παρουσία των σπουδαστών και σπουδαστριών, οι οποίοι προετοιμάζονται μέσω της σχολής από την εξειδικευμένη σύμβουλο σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού κα. Καλλιόπη Σταμάτη, καθώς επίσης ως προς την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης. Χαρακτηριστικά ο κ. Μάνος Γιαννουλάκης, Hotel Manager Grecotel LUX.ME Rhodos, δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση της Ημέρας Καριέρας. Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε. Να γνωρίζετε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να γίνει ομαλότερη η ζεύξη μεταξύ της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας.»

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου έδωσε επίσης το παρόν, στηρίζοντας τους σπουδαστές της ΑΝΚΟ με χρήσιμες πληροφορίες για τον ξενοδοχειακό κλάδο και τον Τουρισμό της Ρόδου.

undefined

 

Η Ημέρα Καριέρας έχει πλέον καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός που ενισχύει τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της αγοράς εργασίας και του άρτια καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού. Η ΑΝΚΟ ως εκπαιδευτικός φορέας, θεωρεί υποχρέωση του τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων και υπόσχεται να συνεχίσει να εκπληρώνει το όραμα του να βρίσκεται  ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση, μέσα από την πεποίθηση ότι «η γνώση είναι δύναμη». Όπως δήλωσε η Διευθύντρια της Τουριστικής Σχολής ΑΝΚΟ, Στεργία Έψιμου: «Η Ημέρα Καριέρας είναι μέρα γιορτής και αποτελεί το επιστέγασμα της οργάνωσης και φιλοξενίας έτσι όπως συνάδουν στην σύγχρονη ξενοδοχειακή κουλτούρα της Ρόδου».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο