Τα νέα των μελών μας

ΑΝΚΟ: Διεθνείς Διακρίσεις για την Τουριστική σχολή ΑΝΚΟ !!!!

undefined

 

Ξεχώρισαν οι σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής της Anko στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής GastroAfyon 2018.

Η ΑΝΚΟ ήταν ή ΜΟΝΑΔΙΚΗ σχολή που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής GastroAfyon 2018

2 Χρυσά Μετάλλια, 4 ασημένια & 5 χάλκινα κατέκτησαν οι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ.

undefined

 

H τουριστική σχολή ΑΝΚΟ αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση και έδωσε δυναμικό παρόν στον Διαγωνισμό Μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στο AFYONKARAHİSAR. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ανταλλάξαμε απόψεις, ήρθαμε σε επαφή με νέους γαστρονομικούς ορίζοντες ενώ αποκτήσαμε πολύ καλούς φίλους.

Διοργάνωση διαγωνισμού

O Διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αρχιμαγείρων του Afyon, από την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων την Τουρκίας και το πανεπιστήμιο του Afyon

Συμμετοχές σπουδαστών Anko& Μετάλλια

Οι σπουδαστές της ΑΝΚΟ Κω αναμετρήθηκαν σε διεθνές επίπεδο και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο γνώσεων που κατέχουν. Οι σπουδαστές μας συμμετείχαν σε 3 βασικές κατηγορίες: Ψάρι, Κρέας και Γλυκό. Τα πιάτα μας έκλεψαν τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού, ενώ ανέδειξαν τον Ευρωπαϊκό τους χαρακτήρα.

Νικητές από το ΙΕΚ Μαγειρικής είναι:

undefined

Πάχος Ραφαήλ: 2ος στην κατηγορία Κρέας & 3ος στην κατηγορία Ψάρι

Τσουκαλάς Ασλάνης: 2ος στην κατηγορία Ψάρι & 3ος στην κατηγορία Κρέας

Νικητές από το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής είναι:

Κοντογιωργάκη Αργυρώ: 2η στην κατηγορία Γλυκό

Φωτάκης Νικόλαος: 3ος στην κατηγορία Γλυκό 

Ενώ βραβεύτηκε και η Anko με 2 χρυσά μετάλλια 1η ως η καλύτερη παρουσία σχολής & 1η στον αριθμό μεταλλίων και θέσεων 

undefined

Διαγωνισμός BlackBox

Ιδιαίτερη ήταν η διάκριση που έλαβε η Ελληνική Ομάδα στον Διαγωνισμό “BlackBox-Άγνωστα Υλικά”. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μενού μέσα σε 90 λεπτά, χρησιμοποιώντας άγνωστα υλικά. Σε αυτήν την δοκιμασία ξεχωρίσαμε για την οργάνωση  και την ομαδικότητα, καθώς επίσης και για το υψηλό επίπεδο γνώσεων που διαθέτουμε. Οι σπουδαστές μας κατέλαβαν το χρυσό μετάλλιο και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η οικογένεια της ΑΝΚΟ είναι υπερήφανη για τους σπουδαστές και τους καθηγητές της που συνεχώς αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η στήριξη που παρέχει η σχολή στους σπουδαστές της και στο ακαδημαϊκό προσωπικό, αποφέρουν αυτά τα Λαμπρά Αποτελέσματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Καδρή Μεμή και την κυρία Αϋτούλ Χαϊδαράκη, για την βοήθεια και την στήριξή τους καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού καθώς επίσης και όλα τα μέλη της Διοργάνωσης και την άψογη φιλοξενία, η οποία θα μας μείνει αξέχαστη.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον pastrychef Παναγιώτη Πρωτοψάλτη, για την βοήθεια του σε όλα τα επίπεδα και τον πολύ καλό φίλο και chef Μιχάλη Μάρθα για τις πολύτιμες συμβουλές του.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο