Τα νέα των μελών μας

ANKO: 3η Αποφοίτηση σπουδαστών ΙΕΚ Τουριστικής σχολής ANKO Ρόδου

undefined

Σε πανηγυρικούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου η Αποφοίτηση των σπουδαστών της χρονιάς 2019 της Τουριστικής σχολής Anko.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού. Αποφοίτησαν περισσότεροι από 100 σπουδαστές των ειδικοτήτων:

  • Hotel Management Τεχνικός τουριστικών Μονάδων
  • Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – αρχιμάγειρας Chef
  • Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας
  • Τεχνικός Αισθητικής

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κύριος Ιωάννης Παππάς, κύριος Βασίλης Υψηλάντης, o αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων κύριος Τάσος Σπανός, η εκπρόσωπος της περιφέρειας κυρία Χαρούλα Γιασιράνη και ο κύριος Χρήστος Μπάρδος Πρόεδρος της Ενεργειακής Α.Ε. κι εντεταλμένος σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Οι επίσημοι καλεσμένοι τόνισαν την αξία της τουριστικής εκπαίδευσης, συνεχάρησαν τους αποφοίτους και όρισαν την νέα γενιά πρωτοστάτη της αλλαγής και της ποιότητας. Συνεχίζοντας, ο γενικός διευθυντής της Anko κ. Χρήστος Έψιμος ανέφερε: «στην ANKO ο κάθε σπουδαστής είναι ένας και μοναδικός, δεν είναι απλώς ένας αριθμός».

undefined

Η απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους πραγματοποιήθηκε από τους καθηγητές της σχολής, τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, τους διευθυντές ξενοδοχείων, τον Πρόεδρο της λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων κύριο Νίκο Χριστοφόρου, τον πρόεδρο του συλλόγου Διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Ματσίγκο Γεώργιο, ο οποίος μίλησε στη νέα γενιά για την αξία της ποιότητας και της διαρκούς προσπάθειας.

Οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των σπουδαστών συνόδευαν και χειροκρότησαν τους νέους αποφοίτους στην λαμπρή τελετή σε κλίμα βαθιά συγκινησιακό και οικογενειακό.

Εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας της σχολής, η διοίκηση της Anko ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία κι επιτυχίες στους αποφοίτους της, οι οποίοι ήδη διαπρέπουν, ξεχωρίζουν και επηρεάζουν θετικά τις επιχειρήσεις και την ροδιακή κοινωνία.

undefined

Μεγάλη στήριξη υπήρξε κι από τον επιχειρησιακό κι εκπαιδευτικό κόσμο της Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα την εκδήλωση στήριξαν το Νεστορίδειο ίδρυμα, τα εκπαιδευτήρια Ροδίων παιδεία, το ξενοδοχείο Akti Imperial, το κατάστημα 4 Chefs και το Playcafé catering.

Με άρτια επαγγελματική εμφάνιση για 3η χρονιά οι σπουδαστές της ANKO, που σπουδάζουν αυτή την στιγμή στην σχολή, ανέλαβαν όλη την διοργάνωση και διεκπεραίωση της εκδήλωσης. Εξαιρετικά ήταν τα fingerfood των τμημάτων Μαγειρικής με τον chef Μανουσάκη Σταύρο, τα γλυκά με τον pastry chef Σαββή Κώστα, τα ποτά με την Bartender Ντίνα Νικολίτση. Εντυπωσιακό ήταν το service από τα τμήματα του Hotel Management με τους maître Νικόλαο Μανίσκα, Θεοδόση Κοβιό και Δέσποινα Σαλτουρίδου. Τον συντονισμό επιμελήθηκε η Υπεύθυνη καριέρας και αποφοίτων της AnkoΚαλλιόπη Σταμάτη.

undefined

Οι σπουδές αποτελούν σημείο ορόσημο για την ζωή του κάθε ανθρώπου και η δυνατή είσοδος στον επαγγελματικό στίβο καθορίζει την βαθμό και την πρόοδο της επαγγελματικής εξέλιξης. Υπερήφανα η σχολή μπορεί να δηλώνει ότι οι απόφοιτοι της ΑΝΚΟ εδραιώνονται στην κορυφή των επιχειρήσεων από τον πρώτο χρόνο. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο