Τα νέα των μελών μας

Anatolia Hotels Thessaloniki: Νέα συνεργασία του Anatolia Hotels Thessaloniki με την Thalgo La Beaute Marine

 

undefined 

To Αnatolia Hotel Thessaloniki μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την γνωστή εταιρεία γαλλικών καλλυντικών περιποίησης  προσώπου και σώματος “Thalgo La Beaute Marine”, όπου μπορείτε τώρα να βρείτε στο “All Senses Fitness & Health Club” του ξενοδοχείου.

Από το 1964, τα Thalgo Laboratories δημιουργούν καλλυντικά προϊόντα spa και ομορφιάς από θαλάσσια συστατικά και ιχνοστοιχεία.

Σε στενή συνεργασία με διάσημους φυτολόγους, το Κέντρο Έρευνας Thalgo αναγνωρίζει και εξάγει πάνω από 50 θαλάσσιες δραστικές φόρμουλες με ασυναγώνιστες ιδιότητες, όπου συγκεντρώνονται αποκλειστικά στα προϊόντα της Thalgo.

undefined

Κάθε προϊόν Thalgo είναι ένα γνήσιο συμπλήρωμα της θαλάσσιας αποτελεσματικότητας, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα απόδοσης, απόλυτη συνάφεια με το δέρμα και απόλυτη αισθητική εμπειρία για να προσφέρει τέλεια αποτελέσματα

σε κάθε γυναίκα στον κόσμο.

Η Thalgo με βασική της φιλοσοφία την προστασία της φυσικής ομορφιάς σε συνάρτηση με το  DNA  παραμένει εδώ και χρόνια ο  παγκόσμιος ηγέτης στα επαγγελματικά θαλάσσια καλλυντικά.

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων του Anatolia Hotels Thessaloniki και ενημερωθείτε για τις νέες θεραπείες προσώπου και σώματος και τα πακέτα προσφορών μας.

undefined

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2310 522422

Email :sales@anatoliahospitality.com

Website: www.anatoliahospitality.com

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο