Τα νέα των μελών μας

Anatolia Hospitality: Ταξίδι εξοικείωσης Ινδών ΤΟ’s σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Qatar Airways

undefined

 

Έξι κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες της Ινδίας που εξειδικεύονται σε MICE ταξίδια, επισκέφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο ASIT, μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality Group σε συνεργασία με την Qatar Airways.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους επισκέφτηκαν τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία καθώς και τις ξενοδοχειακές και συνεδριακές μονάδες των 2 πόλεων. Τους δόθηκε η δυνατότητα να γευτούν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε οργανωμένες τουριστικές δραστηριότητες. 

undefined

Τους Ινδούς ΤΟs υποδέχτηκε στην Αθήνα και συνόδευσε καθ΄ ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους ο Γενικός Διευθυντής της Anatolia Hospitality, κος. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και συνεργάτες του γραφείου.

undefined

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προορισμού σε συνεργασία με το «Τhessaloniki Convention Bureau» (TCB) όπου τους έγινε ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα της περιοχής και τους προσφέρθηκε πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικά δώρα.

undefined

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής τους, oι τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τα αποτελέσματα του fam trip, ενώ ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι έμειναν από την Θεσσαλονίκη, που την χαρακτήρισαν ως έναν εξαιρετικό προορισμό για διοργάνωση ταξιδιών MICE.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο