Τα νέα των μελών μας

Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- Κολλέγιο Ντερη: Τουριστικό συνέδριο και άλλες εκδηλώσεις το Νοέμβριο στο DEREE

undefined

 

Το School of Business του DEREE – The American College of Greece διοργανώνει για τον μήνα Νοέμβριο έξι εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επαγγελματικό χώρο στους τομείς Shipping Management, International Business, Logistics and Supply Chain Management, Healthcare Management, Financial Management, και International Tourism and Hospitality Management. Οι εκδηλώσεις, που είναι ανοιχτές στο ευρύτερο κοινό, θα δώσουν την ευκαιρία σε φοιτητές του DEREE αλλά και επαγγελματίες κάθε κλάδου να ενημερωθούν σχετικά με πρακτικές και θέματα στρατηγικού ενδιαφέροντος στον κάθε κλάδο, να συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις, καθώς και να ενημερωθούν για τα νέα προπτυχιακά προγράμματα του DEREE στους αντίστοιχους τομείς. 

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, 14:00–16:00, το ακαδημαϊκό τμήμα International Business του DEREE φιλοξενεί τον καθηγητή Οικονομικών του πανεπιστημίου Auburn, Dr. HenryThompson, που θα παραδώσει διάλεξη με τίτλο ‘Tα οικονομικά του ελληνικού τουριστικού τομέα’. 

Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, 17:00–20:00, το τμήμα Διεθνούς Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Διοίκησης θα πραγματοποιήσει συνέδριο για τον τουρισμό, με θέμα ‘Tourism success – everybody’s business: perspectives on tourism and hospitality management, planning and development’. Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει παρουσιάσεις και ανοιχτή συζήτηση με διακεκριμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων και τον κύριο Γιάννη Ρέτσο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και πρώτο Αντιπρόεδρο του ΣΕΤΕ

Το θέμα του συνεδρίου αντικατοπτρίζει την επιτυχή ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού παρά τις αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης, και θα εστιάσει στην προοπτική επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους της τουριστικής βιομηχανίας ως προς τις πρακτικές, ανάγκες και προτεραιότητες του ελληνικού τουρισμού. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη μετάβαση από τις σπουδές τουρισμού στην αγορά, στα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία προώθησης και σε νέες μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στην Ελλάδα. 

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό, ενώ δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του DEREE, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.acg.edu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο