Τα νέα των μελών μας

Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- Κολλέγιο Ντερη: Τουριστικές σπουδές στο DEREE: ‘Discover DEREE Day’ την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

undefinedundefined

 

Το Τμήμα Διεθνούς Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Διοίκησης του DEREE – The American College of Greece σας προσκαλεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου, 09.30-15.00 στο ‘Discover DEREE Day’ για να ανακαλύψετε το πρόγραμμα BSc (Hons) in International Tourism and Hospitality Management και τις προοπτικές που ανοίγει στους σπουδαστές και αποφοίτους του.

Καθώς ο τουρισμός αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως ένας κλάδος-κλειδί για την τοπική και εθνική οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και άλλων προορισμών, το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management είναι συνυφασμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας. Το πρόγραμμα προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις σε τομείς όπως η τουριστική επιχειρηματικότητα, τουριστικό και ξενοδοχειακό μάρκετινγκ, τεχνολογικές εφαρμογές στον τουρισμό, χρηματοοικονομική διοίκηση για τον ξενοδοχειακό κλάδο, τουριστική πολιτική και ανάπτυξη, δημόσιες σχέσεις, διαχείριση κρίσεων, διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών, οργάνωση εκδηλώσεων, στρατηγικός σχεδιασμός στον τουρισμό κ.ά.

Παράλληλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιόδους πρακτικής άσκησης σε μεγάλους τουριστικούς ή ξενοδοχειακούς οργανισμούς που εξασφαλίζουν τη σύνδεση των σπουδών με τις ανάγκες της αγοράς, και επιφέρουν υψηλό βαθμό απορρόφησης των αποφοίτων από την τουριστική βιομηχανία, καθώς και ευκαιρίες για μελλοντική σταδιοδρομία.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το Discover DEREE Day δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους σπουδαστές και τις οικογένειές τους να εξερευνήσουν όλα τα προγράμματα του DEREE, του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αμερικανικού κολλεγίου στην Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβές πρόγραμμα του Discover DEREE Day και για δήλωση συμμετοχής στο σύνδεσμο http://www.acg.edu/events/discover-deree-day-july2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο