Τα νέα των μελών μας

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Κολλέγιο Ντερη: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Πίτερ Αλατσά

Τι: Παρουσίαση βιβλίου “Diplomats and Doormats – A Hotelier’s Odyssey” του Πίτερ Αλατσά
Πότε: Παρασκευή 25 Μαϊου 2012, 6:00 μ.μ.
Που: Βιβλιοθήκη “John S. Bailey,” DEREE – The American College of Greece (Οδός Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή)

Ο Πίτερ Αλατσάς έχει διαγράψει μια μετεωρική καριέρα στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές πολυτελών ξενοδοχείων και συγκροτημάτων φιλοξενίας της εποχής μας, έχοντας υπηρετήσει σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Κίνα, ο Καναδάς, η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, η Σιγκαπούρη και η Ελλάδα.

Στο δεύτερο βιβλίο του, «Diplomats and Doormats – a Hotelier’s Odyssey» o  Aλατσάς ανατρέχει στην τεράστια εμπειρία του με δεκάδες διαφορετικές κουλτούρες για να εξερευνήσει τις πηγές της επαγγελματικής επιτυχίας και προσωπικής ολοκλήρωσης.

Η παρουσίαση του “Diplomats and Doormats,” το οποίο εκδόθηκε από τις Εκδόσεις  Economia, θα γίνει την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 6 μ.μ. στη βιβλιοθήκη “John S. Bailey” του DEREE-The American College of Greece (Οδός Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή).

Η παρουσίαση διοργανώνεται από το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management του DEREE – The American College of Greece και είναι ανοικτή για το κοινό.

Πάρκινγκ δωρεάν στο campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο