Τα νέα των μελών μας

Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος- Κολλέγιο Ντερη: Κορυφαίοι Παράγοντες του Ελληνικού Τουρισμού στο Business Week 2012 του DEREE

Ο τουρισμός και η τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας στην εποχή της κρίσης είχαν δεσπόζουσα θέση στο φετινό Business Week 2012 που διοργάνωσαν οι φοιτητές του DEREE-The American College of Greece, του οποίου οι εργασίες άνοιξαν με μια βαρυσήμαντη ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Στα προβλήματα και τις προοπτικές του τουρισμού αλλά και στις οργανωτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στις ομιλίες τους οι προσκεκλημένοι ομιλητές του Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας:
•    Εφη Λαζαρίδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ, New Wines of Greece
•    Peter Alatsas, Γενικός Διευθυντής, The Romanos & The Westin Resort, Costa Navarino και
•    Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος, Αegean Airlines

Το τετραήμερο Business Week έκλεισε με μια συναρπαστική ομιλία του διάσημου έλληνα brand strategist Peter Economides, ο οποίος τόνισε ότι η δημιουργική σκέψη και πράξη είναι η μόνη ελπίδα της Ελλάδας για πραγματική έξοδο από την κρίση.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Στέλιος Μανωλακάκης (Mέλος της φοιτητικής κοινότητας του Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας), ο Δρ. Αντώνης Κλειδάς (Υπεύθυνος Προγράμματος Σπουδών), η κ. Ιωάννα Κωνσταντίνου (καθηγήτρια), η κ. Χριστίνα Βολοπούλου (Πρόεδρος της φοιτητικής κοινότητας του Προγράμματος), ο Δρ. Δημήτρης Γερογιάννης (διευθύνων σύμβουλος της Aegean Airlines), η κ. Δέσποινα Γαβρίλη-Αλεξανδρή (καθηγήτρια και υπεύθυνη Πρακτικής Εξάσκησης του Προγράμματος) και η κ. Μαρία Σαραντοπούλου (Mέλος της φοιτητικής κοινότητας του Προγράμματος).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο