Τα νέα των μελών μας

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Κολλέγιο Ντερη: Ευρωπαϊκή πιστοποίηση του προγράμματος στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας

Το νέο πρόγραμμα bachelor στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας (BSc Hons in International Tourism and Hospitality Management) του DEREE – The American College of Greece έλαβε πρόσφατα ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Ως αποτέλεσμα της πιστοποίησης αυτής οι πτυχιούχοι του προγράμματος θα λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους πτυχίο από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το DEREE προσφέρει από το Σεπτέμβριο του 2009 ένα σύγχρονο, πανεπιστημιακού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών στον τομέα του τουρισμού, εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν αποκτήσει βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τομέα του τουρισμού.

Το DEREE είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος της New England Association of Schools and Colleges. Πάνω από 3.000 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 40 χώρες παρακολουθούν τα προπτυχιακά προγράμματα του Κολλεγίου.

Το DEREE είναι αναγνωρισμένο από το Open University ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το Open University.

Το Κολλέγιο διαθέτει 21 προπτυχιακά τμήματα σπουδών, δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις και προσφέρει πάνω από 1.000 μαθήματα κάθε χρόνο, ώστε να εξασφαλίσει στους σπουδαστές του τις κατάλληλες ακαδημαϊκές ευκαιρίες που απαιτούνται από ένα κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο