Τα νέα των μελών μας

Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Κολλέγιο Ντερη: Discover DEREE Day – 9 Οκτωβρίου 2012

                                                                                                                                                   

Το DEREETheAmericanCollegeofGreece  σας προσκαλεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, 10.00-15.00 στο “DiscoverDEREEDay” για να ανακαλύψετε το νέο του πρόγραμμα στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας (BScHonoursinInternationalTourismandHospitalityManagement).

 Είσοδος και στάθμευση ελεύθερες

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας (BSc  Hons in International Tourism and Hospitality Management) βρίσκονται σε εξέλιξη και τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.

Το DEREE αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας προσφέρει 1.7 εκατομμύρια ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Το πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE έχει λάβει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το OpenUniversity του Ηνωμένου Βασιλείου.  Ως αποτέλεσμα της πιστοποίησης αυτής οι πτυχιούχοι του προγράμματος θα λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλους σπουδών από το DEREE και από το OpenUniversity, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν αποκτήσει βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

ΤΟ DEREE – ΤHE AMERICAN COLLEGE OF GREECEείναιέναμηκερδοσκοπικόεκπαιδευτικόίδρυμα, πιστοποιημένοαπότη New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το OpenUniversity του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το OpenUniversity. Το Κολλέγιο προσφέρει  21 προπτυχιακά τμήματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις.

Πάνω από 3.000 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 55 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει πάνω από 34.000 απόφοιτους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο