Τα νέα των μελών μας

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Κολλέγιο Ντερη: Δευτερεύουσα Ειδίκευση (Minor) στη Διοίκηση Τουρισμού και Φιλοξενίας

Από το Σεπτέμβριο του 2012 το DEREE προσφέρει μία νέα «δευτερεύουσα ειδίκευση» (Minor) στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας (International Tourism and Hospitality Management).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ανοικτό σε φοιτητές που ακολουθούν άλλες σπουδές (είτε στο DEREE ή σε άλλο πανεπιστήμιο, ΤΕΙ ή κολλέγιο), αλλά ενδιαφέρονται για το χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας και θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και ειδίκευση για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το Minor στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας περιλαμβάνει  επτά (7) μαθήματα και προσφέρει στους φοιτητές μία σφαιρική κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας.
Οι εγγραφές στο πρόγραμμα βρίσκονται σε εξέλιξη και τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Το DEREE – Τhe American College of Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από το New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το Open University.

Το Κολλέγιο προσφέρει  21 προπτυχιακά τμήματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις.

Περισσότεροι από 3.000 σπουδαστές από 55 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει πάνω από 34.000 απόφοιτους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο