Τα νέα των μελών μας

Aμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Κολλέγιο Ντερή: Ανακαλύψτε το πρόγραμμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE

deree

Το Τμήμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE – The American College of Greece  σας προσκαλεί την Τρίτη, 9 Ιουλίου, 09.30-15.00 στο “Discover DEREE Day” για να ανακαλύψετε το πρόγραμμα BSc Hons in International Tourism and Hospitality Management και τις προοπτικές που ανοίγει στους αποφοίτους του.

Το Discover DEREE Day δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους φοιτητές και τις οικογένειές τους να εξερευνήσουν όλα τα προγράμματα του DEREE, του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αμερικανικού κολλεγίου στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University (OU) του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος θα έχουν αποκτήσει βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το DEREE – Τhe American College of Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία από το Open University. Το Κολλέγιο προσφέρει  21 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις. Πάνω από 3.000 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 55 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει 35.000 απόφοιτους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο