Τα νέα των μελών μας

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Κολλέγιο Ντερη: Ανακαλύψτε το πρόγραμμα Διεθνούς Τουριστικής και Ξενοδοχειακής Διοίκησης του DEREE στο Discover DEREE Day, 2 Σεπτεμβρίου 2014

 

Το Τμήμα Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων Τουρισμού και Φιλοξενίας του DEREE – The American College of Greece σας προσκαλεί την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, 09.30-15.00 στο “Discover DEREE Day” για να ανακαλύψετε το πρόγραμμα BSc (Hons) in International Tourism and Hospitality Management και τις προοπτικές που ανοίγει στους αποφοίτους του.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σύγχρονης διεθνούς ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας, που αποτελεί ένα κρίσιμο τομέα της ελληνικής οικονομίας. Συμπεριλαμβάνει δύο περιόδους πρακτικής άσκησης σε μεγάλους τουριστικούς ή ξενοδοχειακούς οργανισμούς ώστε να εξασφαλίζεται η σύνδεση των σπουδών με τις ανάγκες της αγοράς. Έτσι οι απόφοιτοι του προγράμματος αποκτούν βαθιά κατανόηση των τομέων του τουρισμού και της φιλοξενίας και τα απαραίτητα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα που θα τους επιτρέψουν να στελεχώσουν τη διεθνή τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα International Tourism and Hospitality Management έχει ευρωπαϊκή πιστοποίηση από το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος λαμβάνουν στο τέλος των σπουδών τους τίτλο σπουδών από το DEREE και από το Open University, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το Discover DEREE Day δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους φοιτητές και τις οικογένειές τους να εξερευνήσουν όλα τα προγράμματα του DEREE, του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αμερικανικού κολλεγίου στην Ευρώπη. Περισσότερες πληροφορίες για το ακριβές πρόγραμμα του Discover DEREE Day και για δήλωση συμμετοχής στο σύνδεσμο http://www.acg.edu/events/discover-deree-day-september2014.

Το DEREE – Τhe American College of Greece είναι ένα μη-κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, πιστοποιημένο από τη New England Association of Schools and Colleges. Το DEREE είναι συμβεβλημένο με το Open University του Ηνωμένου Βασιλείου ως το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που προσφέρει προγράμματα που οδηγούν σε πιστοποιημένα πτυχία του Open University. Το Κολλέγιο προσφέρει 21 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών και δεκάδες δευτερεύουσες ειδικεύσεις. Πάνω από 3.000 σπουδαστές που προέρχονται από περισσότερες από 55 χώρες παρακολουθούν τα προγράμματα του Κολλεγίου, το οποίο έχει 37.000 απόφοιτους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο