Τα νέα των μελών μας

Αmarilia Hotel: Σημαντική βράβευση από TripAdvisor

Το ξενοδοχείο Amarilia στη Βουλιαγμένη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με το Certificate of Excellence του TripAdvisor για το έτος 2012. Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνέχεια εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο Amarilia βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας, μόλις λίγα βήματα από την αμμουδιά, κι όμως μακριά από τα πλήθη και τον θόρυβο του κέντρου. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και γι’ αυτούς  που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν τις άψογες εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες που παρέχονται από το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό μας. 

Το ξενοδοχείο Amarilia διαθέτει τρεις ευήλιες και κομψές συνεδριακές αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 500 ατόμων, οι οποίες χάρη στο πλεονέκτημα του φυσικού φωτισμού και της άμεσης πρόσβασης στις βεράντες και στην πισίνα του ξενοδοχείου είναι ιδανικές για κάθε είδους εκδηλώσεις.

Το Amarilia Hotel, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής, δουλειάς ή αναψυχής των επισκεπτών του, παρέχει ελεύθερη χρήση υπηρεσιών internet σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο