Τα νέα των μελών μας

Amalia Nauplia Hotel: Βράβευση του Αμαλία Ναυπλίου από τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Περιβάλλοντος

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής απένειμε το 2ο βραβείο Διεργασίας 2011- 2012 στο ξενοδοχείο Αμαλία Ναυπλίου.

Η βράβευση που πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της εκδήλωσης «Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής» αφορούσε στην υιοθέτηση της τεχνολογίας της γεωθερμίας για τον κλιματισμό (ψύξη-θέρμανση) και για ζεστά νερά χρήσεως της ξενοδοχειακής μονάδας, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το 35% των ενεργειακών αναγκών του Αμαλία Ναυπλίου από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Αμαλία διαθέτει έξι φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία σε κλασικούς αρχαιολογικούς προορισμούς της Ελλάδας (Αθήνα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Δελφοί, Καλαμπάκα και Πρέβεζα) με εμπειρία  στην Ελληνική φιλοξενία άνω των  45 ετών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο