Τα νέα των μελών μας

Amalia Kalambaka Hotel: Το πρώτο εορταστικό All-Inclusive Winter Club στο Αμαλία Καλαμπάκας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο όμιλος ξενοδοχείων Αμαλία σε συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό Manessis, δημιουργούν το πρώτο all-inclusive winter club στο Αμαλία Καλαμπάκας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στην πρωτοποριακή αυτή κίνηση για τον ελληνικό τουρισμό, το Αμαλία Καλαμπάκας μετατρέπεται σε ένα ζωντανό εορταστικό σκηνικό με ποτά και πλούσια μπουφέ , γλυκίσματα, καστανά που ψήνει κάστανα και καλαμπόκια, ζωντανή μουσική και χορό, mini-club με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδαγωγούς για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο τζάκι.  

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Αμαλία διαθέτει έξι φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία σε κλασσικούς αρχαιολογικούς προορισμούς της Ελλάδας (Αθήνα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Δελφοί, Καλαμπάκα και Πρέβεζα) με εμπειρία  στην Ελληνική φιλοξενία άνω των  45 ετών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο