Τα νέα των μελών μας

Amalia Hotels: Απονομή Βραβείου Αριστείας 2013 Tripadvisor

Τα ξενοδοχεία Amalia Hotel Athens και Amalia Hotel Nafplio του ομίλου Amalia Hotels βραβεύτηκαν με το Βραβείο Αριστείας 2013 του Tripadvisor.

Το βραβείο Certificate of Excellence απονέμεται μόνο στο 10% των επιχειρήσεων που αναφέρονται στο Tripadvisor παγκοσμίως και προσφέρουν σταθερά άριστες υπηρεσίες στους ταξιδιώτες.

Το βραβείο αυτό επισφραγίζει την συνεχή προσπάθεια των Amalia Hotels για βελτίωση και  παροχή φιλοξενίας και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες τους. 

Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Αμαλία διαθέτει έξι φιλικά προς το περιβάλλον ξενοδοχεία  σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας (Αθήνα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Δελφούς, Καλαμπάκα και Πρέβεζα) με εμπειρία  στην Ελληνική φιλοξενία άνω των  45 ετών.

amalia

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο