Τα νέα των μελών μας

Alternative Athens: Καινοτόμα Road trips από το Back to the Routes

 

 

Το Back to the Routes προσφέρει έναν νέο τρόπο ταξιδιού μέσω μιας σειράς καινοτόμων road trips. Τα ταξίδια αυτά απευθύνονται στον ταξιδιώτη που θέλει να ταξιδεύει αυτόνομα και να ελέγχει τις επιλογές του ταξιδιού του, χωρίς όμως να έχει απαραίτητα τον χρόνο για όλη την οργάνωση. Συνδυάζουν την ευελιξία του ανεξάρτητου ταξιδιού, με local insight, σχεδιασμό ταξιδιού και τη δυνατότητα εξατομίκευσης των ταξιδιών εν κινήσει μέσω ενός travel App, με το οποίο o ταξιδιώτης έχει πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του ταξιδιού του: must visit & optional σημεία ενδιαφέροντος, προτάσεις για εστιατόρια, tours & activities, καταστήματα, audio stories και local tips. 

Το Back to the Routes είναι μια εντελώς νέα προσέγγιση στο ταξίδι στην Ελλάδα, που για πρώτη φορά προσφέρεται ως επιλογή στον ταξιδιώτη. Βασίζεται στην ιδέα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που προσφέρει ακόμα όλα όσα έχουν πραγματικά νόημα στη ζωή μας και που ίσως έχουμε ξεχάσει: ανέγγιχτη φύση, πραγματικό φαγητό, αυθεντική ανθρώπινη επαφή. Ένα ταξίδι …back to our roots!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο