Τα νέα των μελών μας

Alpine College : Το Alpine College εισάγει νέο πρόγραμμα, Yacht Steward / Stewardess Executive Training

Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αυξηθεί ο αριθμός και η δημοτικότητα των πολυτελών θαλαμηγών και των mega-yacht. Αυτή η αύξηση δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης εξειδικευμένου προσωπικού για νέους και νέες που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τους ενδιαφέρει να εργαστούν στο θαλάσσιο χώρο.

Το Alpine College αναγνώρισε την επιτακτική ανάγκη για σωστή εκπαίδευση προσωπικού προς απασχόληση στη βιομηχανία θαλάσσιου τουρισμού. Ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος του προγράμματος, με τη συμβολή ειδικών στους τομείς των γιωτ και της ζωής στη θάλασσα, δημιούργησε ένα μοναδικό πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων σχεδιασμένο να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να ξεκινήσουν μια κερδοφόρα και ενδιαφέρουσα σταδιοδρομία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα εξειδίκευσης και επιλογής, κάποια από τα οποία απονέμουν ξεχωριστά πιστοποιητικά επιπλέον από τον τελικό τίτλο του προγράμματος. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

• Η παγκόσμια βιομηχανία θαλαμηγών
• Εισαγωγή στη ναυτική πρακτική
• Θεωρία και πρακτική επισιτιστικών υπηρεσιών
• Κανόνες υγιεινής και HACCP
• Θεωρία και πρακτική υπηρεσιών valet και οροφοκομίας
• Επαγγελματικές δεξιότητες
• Προοπτικές σταδιοδρομίας στη βιομηχανία θαλαμηγών
• Πιστοποίηση STCW95 (Standards of Training Certification and Watch-keeping for Seafarers)
• Άδεια ταχύπλοου σκάφους (προαιρετικά)
• Πιστοποίηση καταδύτη (προαιρετικά)

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν τρίμηνη πρακτική άσκηση σε θαλαμηγό ή mega-yacht πριν λάβουν πιστοποιητικό σπουδών. Το γραφείο σταδιοδρομίας του Alpine βοηθάει τους σπουδαστές να βρουν κατάλληλες θέσεις για πρακτική άσκηση, ενώ μετά το πέρας των σπουδών τους τους βοηθάει να βρουν περαιτέρω ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Alpine College: 210 8983022, admissions@alpine.edu.gr, www.alpine.edu.gr .

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο