Τα νέα των μελών μας

Alpine College: Νέο Επαγγελματικό Πιστοποιητικό Μαγειρικής Τέχνης

Το Alpine College, η Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης στην Ελλάδα ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου, προσιτού προγράμματος σπουδών, το οποίο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στη μαγειρική τέχνη αφού ολοκληρώσουν ένα έτος σπουδών, συμπεριλαμβανομένης και μιας αμειβόμενης πρακτικής άσκησης διάρκειας 20 εβδομάδων. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για σπουδαστές ή εκπαιδευόμενους που θέλουν να εργαστούν σε κουζίνες παραγωγής, αλλά και για επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στην αγορά και επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους.

Το πρόγραμμα εφοδιάζει τους σπουδαστές με δεξιότητες οι οποίες τους είναι απαραίτητες για να εισέλθουν στο κόσμο της μαγειρικής τέχνης και να αναλάβουν οποιαδήποτε θέση σε όλα τα τμήματα παραγωγής σε επισιτιστικές επιχειρήσεις. Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συνεχίσουν για την απόκτηση Ελβετικού Διπλώματος Μαγειρικής Τέχνης μπορούν να μεταφέρουν ακαδημαϊκές πιστωτικές μονάδες (credits) από το πρόγραμμα πιστοποιητικού.

Το Alpine College, λόγω της εξαιρετικής του φήμης στην αγορά και του δυναμικού γραφείου σταδιοδρομίας , επιτυγχάνει βαθμό απορρόφησης έως και  100%, ενώ οι απόφοιτοί του εργάζονται σε κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις κυριολεκτικά και στις 5 ηπείρους. Συνήθως οι απόφοιτοι από προγράμματα μαγειρικής τέχνης του Alpine College ξεκινούν την σταδιοδρομία τους από θέσεις βοηθών κουζίνας και εξελίσσονται σε αρχιμάγειρες, διευθυντές κουζίνας, διευθυντές τροφοδοσίας, ζαχαροπλάστες, διευθυντές εστιατορίων αλλά και διευθυντές ιδιωτικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο