Τα νέα των μελών μας

Alpine College: Επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό στο Alpine College θαμπώνει τα πλήθη!

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010, οι σπουδαστές του τμήματος Οργάνωσης Συνεδρίων και Εκδηλώσεων του Alpine College επέδειξαν τις διοικητικές και ηγετικές τους ικανότητες διοργανώνοντας μία εξαίρετη επίδειξη μόδας με φιλανθρωπικό σκοπό στις εγκαταστάσεις του Alpine στη Γλυφάδα. Υπό την καθοδήγηση μιας σπουδάστριας του μεταπτυχιακού προγράμματος Διεθνούς Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Ηγεσίας, η εκδήλωση έδειξε πραγματικά ηγετική προσέγγιση και αφοσίωση στην τελειότητα, αλλά και πνεύμα κοινωνικής προσφοράς, καθώς τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του κοινωφελούς ιδρύματος ‘Κάνε μια Ευχή’ – ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό ο οποίος εκπληρώνει τις ευχές παιδιών με χρόνιες παθήσεις και εμπλουτίζει την ανθρώπινη εμπειρία με ελπίδα, δύναμη και χαρά.

Η εκδήλωση, οργανωμένη σαν διαγωνισμός ομορφιάς, είχε πολύ καλή προσέλευση από σπουδαστές, προσωπικό, επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού και της φιλοξενίας, εκπροσώπους των ΜΜΕ και χορηγούς. Οι επτά σπουδάστριες που διαγωνίστηκαν για τον τίτλο της ‘Miss Alpine 2010’ παρουσίασαν επώνυμα ρούχα της boutique ‘Style Studio’, της οποίας η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια είναι επίσης απόφοιτος του Alpine. Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το γραφείο Αθήνας της Interamerican. Η εταιρεία όχι μόνο έδωσε στη νικήτρια ένα φορητό υπολογιστή ως πρώτο βραβείο, αλλά συνεισέφερε στα έξοδα της εκδήλωσης και προσέφερε σε όλες τις παραβρισκόμενες από ένα καλαίσθητο αναμνηστικό μπλουζάκι με το όνομα της εκδήλωσης. Πάνω από 15 άλλα βραβεία δόθηκαν από διάφορες εταιρείες όπως Bravo Travel, Ledra Marriot, the Destination Management Company, Urbane Group, MVS Esthetic Dentistry, Jewels & Jems, Andro-Mitsi & Lefti, οι οποίες πάντα υποστηρίζουν το Alpine ενεργά, και ακόμα περισσότερο σε αυτήν τη προσπάθειά του να συγκεντρώσει χρήματα για ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

“Στο Alpine διδασκόμαστε πώς να συνδυάζουμε όλες τις γνώσεις μας και να οργανώνουμε εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν”, δήλωσε η ΄Ελενα Σεργκέεβα, επικεφαλής της ομάδας, προσθέτοντας: “Πάντοτε συνεισφέρω εθελοντικά σε σκοπούς που βοηθούν μη προνομιούχους συνανθρώπους μας, και μέσα από αυτή την εκδήλωση μπόρεσα να δείξω στους σπουδαστές ότι πάντοτε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργειά μας για ευγενείς σκοπούς –διασκεδάζοντας ταυτόχρονα”. Η Πρόεδρος του Alpine κα. Sybil Hofmann συνεχάρη την κα. Σεργκέεβα για το όραμα και τις προσπάθειές της και για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της ομάδας, σημειώνοντας ότι η εκδήλωση δεν ήταν απλά ένας διαγωνισμός ομορφιάς αλλά και μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους σπουδαστές που ασχολήθηκαν να διδαχθούν ταυτόχρονα για την διοίκηση αλλά και τους φιλανθρωπικούς σκοπούς, και να επιδείξουν οργανωτικές ικανότητες, επαγγελματική συμπεριφορά, και χαρακτήρα – ένα συνδυασμό που διέπει τις αρχές και την πρακτική του Alpine.

Την επίδειξη μόδας ακολούθησε πάρτυ με το γνωστό DJ Νίκο Αλατά. Για φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.alpine.edu.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μελλοντικές εκδηλώσεις και τα προγράμματα του Alpine επικοινωνήστε με το 210 8983022 ή admissions@alpine.edu.gr.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο