Τα νέα των μελών μας

Alpine Center: Το Ναυτιλιακό Εκπαιδευτικό Κέντρο QMS-MTC και το ALPINE CENTER ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Το Ναυτιλιακό Εκπαιδευτικό Κέντρο QMS-MTC και το ALPINE CENTER ανακοινώνουν τη συνεργασία τους (Joint Venture) για να προσφέρουν κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα, ξενοδοχειακής κατεύθυνσης, στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων.

Το QMS-MTC, μέλος του Ομίλου Κ. C. LYRINTZIS και το ALPINE CENTER, το Ελβετικό Business School για Hotel & Tourism Management Education, υπέγραψαν ένα Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη σχεδίαση, προαγωγή και εκτέλεση υψηλής ποιότητας σχετικών σχολείων προς κάλυψη της αυξανόμενης απαίτησης για καλά εκπαιδευμένους και επιμορφωμένους επαγγελματίες για τη διεθνή βιομηχανία των κρουαζιερόπλοιων.

Με θεμέλιο τα 25 χρόνια εμπειρίας ως Ναυτιλιακός εκπαιδευτικός και τεχνικός οργανισμός, η έμπειρη και αποτελεσματική ομάδα εκπαιδευτών και συμβούλων του QMS-MTC, θα εργασθούν στενά με το υψηλής ποιότητας Πανεπιστημιακό προσωπικό του ALPINE CENTER, το οποίο είναι εξειδικευμένο στη παροχή σπουδών Hospitality and Tourism Management, με σκοπό να προσφέρουν σε νέους την καλύτερη στο είδος της εκπαίδευση και να τους προετοιμάσουν για επιτυχείς καριέρες στην ανθούσα αυτή βιομηχανία.  

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η βιομηχανία των κρουαζιερόπλοιων έχει σημειώσει γεωμετρική ανάπτυξη κατά τη τελευταία δεκαετία. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας αυτής αντανακλάται στα θετικά οικονομικά στοιχεία και στο υψηλό ποσοστό απασχόλησης προσωπικού.

 «Ελπίζουμε ότι τα εξειδικευμένα κοινά σχολεία μας θα προσελκύσουν τον αυξανόμενο αριθμό των ανέργων νέων ανθρώπων που επιδιώκουν ευκαιρίες για καριέρα, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν στους ήδη εργαζομένους στη βιομηχανία αυτή, συνεχή επιμόρφωση με σχολεία αλλά και με προγράμματα e-learning and distance learning» δήλωσε η κ. Καλλιόπη Λυριντζή, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου K.C.L.

Η κ. Sybil Hofmann, Πρόεδρος του ALPINE CENTER, προσέθεσε ότι «Οι σπουδαστές του ALPINE δεν είχαν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτό το τομέα του Hospitality Industry, λόγω της έλλειψης ενημέρωσής τους για τις πολλές ευκαιρίες καριέρας που προσφέρονται στη θάλασσα.  Συνεπώς, πιστεύουμε ότι αυτή η κοινή συνεργασία με το QMS-MTC θα ανοίξει πολλές συναρπαστικές πόρτες για μερικούς από τους νέους και τολμηρούς σπουδαστές, που προέρχονται από 45 διαφορετικές χώρες, να σπουδάσουν στο ALPINE CENTER.”

O κ. Jordan Eliades, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Management & Services, θα αναλάβει ένα ενεργό ρόλο για τη τοποθέτηση των σπουδαστών σε κρουαζιερόπλοια επωνύμων ναυτιλιακών εταιριών για πρακτική εκπαίδευση, ως επίσης και για την εύρεση ευκαιριών καριέρας, μετά την αποφοίτησή τους.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήσατε:
QMS MTC, member of KCL Group   Alpine Center
Tel: 210-9530680     Tel: 210-8983022
www.kclgroup.gr     www.alpine.edu.gr
info@kclgroup.gr     admissions@alpine.edu.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο