Τα νέα των μελών μας

Alpine Center: Το Alpine Center είναι η ”Ferrari” των Σχολών Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης στην Ελλάδα! Φιλικές τιμές και δυνατότητα παροχής υποτροφιών!

Αναρωτιέται κανείς τι είναι αυτό που κάνει το Alpine Center, την Ελβετική Σχολή Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Διοίκησης του City Unity College, τώρα στον 24ο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα, τον απόλυτο ηγέτη στην προσφορά ξενοδοχειακής εκπαίδευσης εδώ και δεκαετίες;

Πρωτίστως, τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Alpine Center προσφέρουν κάτι για όλους: η φιλοξενία και ο τουρισμός είναι μια τεράστια βιομηχανία με πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις σταδιοδρομίας. Αν θέλετε να διοικείτε ένα ξενοδοχείο, ένα τουριστικό γραφείο ή ένα spa, ή να γίνετε διοργανωτής εκδηλώσεων, Chef ή ένας επιχειρηματίας που διοικεί τη δική του εταιρία, τα διάφορα προγράμματα σπουδών του Alpine θα σας προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Κατά δεύτερον, η διεθνής διδακτική ομάδα του Alpine είναι υψηλά κατηρτισμένη, με ένα συνδυασμό ακαδημαϊκών επιτευγμάτων και διοικητικού επιπέδου επαγγελματική πείρα. Οι καθηγητές έχουν ως γνώμονα όλων των προσπαθειών τους την επιτυχία των σπουδαστών.

Κατά τρίτον, η Συμβουλευτική Επιτροπή του Alpine που αποτελείται από ιδιοκτήτες και γενικούς διευθυντές κορυφαίων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εξασφαλίζει ότι τα προγράμματα σπουδών είναι απόλυτα σχετικά με τις ανάγκες της βιομηχανίας και προετοιμάζουν τους σπουδαστές για επιτυχημένες σταδιοδρομίες. Τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής προσκαλούνται επίσης ως διακεκριμένοι ομιλητές στα πλαίσια της διδασκαλίας και συμμετέχουν στην Ημέρα Σταδιοδρομίας του Alpine κατά την οποία οι σπουδαστές πραγματοποιούν συνεντεύξεις για ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο.

Και ίσως ένας από τους σπουδαιότερους λόγους για την εξαιρετική φήμη του Alpine είναι το ποσοστό απορρόφησης των σπουδαστών του από κορυφαία ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουριστικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Alpine προσφέρει απαράμιλλη βοήθεια στο να βρει για τον κάθε σπουδαστή θέσεις που τον ενδιαφέρουν στη χώρα που επιθυμεί, και εξασφαλίζει ότι κανένας σπουδαστής δεν μένει χωρίς απασχόληση!

Το ακαδημαϊκό έτος 2010-11, το Alpine Center προσέλκυσε σπουδαστές από 48 διαφορετικές χώρες. Η φιλοξενία και ο τουρισμός αποτελούν μία παγκόσμια βιομηχανία. Η κατανόηση διαφόρων πολιτισμών είναι απαραίτητη για την επαγγελματική επιτυχία στον κλάδο. Το Alpine προσφέρει στους σπουδαστές του την ευκαιρία να συναναστραφούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες με σπουδαστές από όλο τον κόσμο.

Η ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για σπουδαστές που αναζητούν μια σταδιοδρομία σε ένα δυναμικό και διεθνή κλάδο. Αν έχετε άρτιες δεξιότητες επικοινωνίας και την επιθυμία να προσφέρετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άλλους, αυτή η ολοένα αναπτυσσόμενη βιομηχανία ίσως να είναι η σωστή απόφαση για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, κανένας δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για το ταξίδι σας προς την επιτυχία καλύτερα από το Alpine Center.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο