Τα νέα των μελών μας

Alpine Center: Μεγάλη συνεργασία στην ιδιωτική εκπαίδευση CITY UNITY COLLEGE – ALPINE CENTER

To CITY UNITY College ( Άδεια Λειτουργίας 92790/ΙΑ, Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και  Θρησκευμάτων) ένα από τα πιο σύγχρονα, αξιόπιστα και δυναμικά Κολλέγια της Αθήνας, που εκπροσωπεί στην Ελλάδα Διεθνώς Αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, και το ΑLPINE CENTER, που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της ξενοδοχειακής και τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα τα τελευταία 23 χρόνια,  ενώνουν τις δυνάμεις τους και βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την υποστήριξη της αμιγώς Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Εταιρείας Συμβούλων HC&I ops [Hotel, Catering & Institutional operations].

Απόρροια αυτής της συνεργασίας είναι το ALPINE CENTER – Τμήμα Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών στο City Unity College, το οποίο λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και την  ακαδημαϊκή επίβλεψη της έμπειρης ακαδημαϊκής και διοικητικής ομάδας του ALPINE CENTER και φέρει όλη την ιστορία, την παράδοση και την τεχνογνωσία του.
Οι απόφοιτοι θα λαμβάνουν τα πτυχία τους από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και το DCT της Ελβετίας.

Η HC&I ops, πρωτοπόρος  Ξενοδοχειακή και Τουριστική Εταιρεία Συμβούλων, ενδυναμώνει την παραπάνω συνεργασία, με την επαγγελματική της ξενοδοχειακή εξειδίκευση, το εκτεταμένο δίκτυο και τα αμιγώς ξενοδοχειακά και τουριστικά projects που διαχειρίζεται.

To City Unity College προσφέρει περισσότερες από 40 σύγχρονες ειδικότητες  τομείς Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική και Νέες Τεχνολογίες, Ψυχολογία, Εκπαίδευση,  Αθλητικές Επιστήμες, Αθλητική Δημοσιογραφία, Ναυτιλιακά, Ξενοδοχειακά, Τουρισμός, Γραφικές Τέχνες,  Διακόσμηση Εσωτερικών χώρων. Επίσης, διαθέτει Τμήμα Ξένων Γλωσσών για ενήλικες.

City Unity College
www.cityu.gr

Alpine Center
www.alpine.edu.gr

HC&I ops
www.hciops.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο