Τα νέα των μελών μας

Alpine Center: Έναρξη εγγραφών σε νέα προγράμματα

Το Alpine Center, το οποίο λειτουργεί ως το Ελβετικό Τμήμα Φιλοξενίας και Τουρισμού του Κολλεγίου City Unity, έχει αρχίσει εγγραφές στα διάφορα προγράμματα σπουδών του για το νέο ακαδημαϊκό έτος που ξεκινά τον Οκτώβριο. Τα νέα προγράμματά του στις Ξενοδοχειακές Λειτουργίες Κρουαζιερόπλοιων και στη Διοίκηση Spa online έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από πολλές χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους την Κίνα και την Ινδία.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το ενδιαφέρον υποψήφιων σπουδαστών από όλο τον κόσμο. Την προηγούμενη χρονιά το Alpine Center καλωσόρισε σπουδαστές από 48 διαφορετικές χώρες!

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης, το Alpine Center προσφέρει υποτροφίες που καλύπτουν μέρος των διδάκτρων σε σπουδαστές που το έχουν ανάγκη, ώστε να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην πιο συναρπαστική βιομηχανία της Ελλάδας: τον Τουρισμό! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο