Τα νέα των μελών μας

Alexandros Hotel: Ξεκίνησε η λειτουργία του ξενοδοχείου Patras Smart στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2010 η κατασκευή του ξενοδοχείου Patras Smart στην αναδυόμενη περιοχή του νέου λιμανιού της Πάτρας. Πρόκειται για ένα ακόμα «έξυπνο» μέλος του Ομίλου AIROTEL, μία μονάδα οικονομικής – ποιοτικής ξενοδοχίας, μοντέλο που προωθεί η Διοίκηση του Ομίλου, σημειώνοντας ότι το ποιοτικό δεν είναι απαραιτήτως ακριβό.  

Μόλις 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης, το σύγχρονου σχεδιασμού κτίριο, αποτελείται από 48 δωμάτια μοιρασμένα σε 3 ορόφους και στον ισόγειο χώρο και από 3 λειτουργικά δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλοι οι χώροι είναι επιπλωμένοι και διακοσμημένοι με αντικείμενα μοντέρνου σχεδιασμού σε συνδυασμό σκούρων και έντονων χρωμάτων. Τα πρωτοποριακά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ολοκληρώσουν τη μορφή των χώρων, το τεχνολογικά εκσυγχρονισμένο business center με υπολογιστές αφής, οι επίπεδες τηλεοράσεις στα δωμάτια, η δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet σε όλους τους χώρους, η χρήση του bar ως χώρου αναψυχής αλλά και πρωινού και οι καινοτομίες που θα συναντήσει ο φιλοξενούμενος με τη άφιξή του, είναι κάποια από τα στοιχεία που δικαιολογούν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου. Συγκριτικό πλεονέκτημα αποτελεί και ο δωρεάν, φυλασσόμενος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Το νέο «πράσινο» μέλος της οικογένειας Airotel εξοπλίστηκε με ηλιακούς συλλέκτες, οικολογικούς υαλοπίνακες και θερμοπρόσοψη για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του κτιρίου, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό μικρότερο ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας. Το γρασίδι στην ταράτσα του ξενοδοχείου θα αποτελέσει μια ακόμη πράσινη πινελιά στο αστικό τοπίο της Πάτρας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο