Τα νέα των μελών μας

Alexandros Hotel: Ειδική προσφορά του ομίλου AIROTEL

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος AIROTEL στην προσπάθειά του να συμβάλλει στην τόνωση της τουριστικής αγοράς, διαθέτει από σήμερα και μέχρι το τέλος του έτους, 7.000 δωμάτια με τιμή 69,00€ στα ξενοδοχεία του στην Αθήνα, την Πάτρα και την Εύβοια. 

Σε μια περίοδο δυσμενών οικονομικών συνθηκών για μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, η Διοίκηση του Ομίλου AIROTEL απευθύνεται σε όσους αναζητούν οικονομικές και ποιοτικές επιλογές κατά τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής. Συγκεκριμένα για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, υπάρχουν διαθέσιμα 300 δωμάτια στο ξενοδοχείο Malaconda Beach στην Ερέτρια, 150 δωμάτια στην Πάτρα και 100 δωμάτια στα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Οι συγκεκριμένες κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης της εταιρείας www.airotel.gr, στις σελίδες της οποίας κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερώνεται για τη διαθεσιμότητα των δωματίων καθώς και για τους ειδικούς όρους στους οποίους υπόκειται η παραπάνω προσφορά.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο