Τα νέα των μελών μας

Aldemar Royal Mare & Thalasso: To αγαπημένο ελληνικό ξενοδοχείο του ρωσικού κοινού

 
 
               
   

Αγαπημένο ξενοδοχείο του ρωσικού κοινού για το 2011, το Aldemar Royal Mare & Thalasso, στην φετινή πρεμιέρα των βραβείων My Planet Travel Awards , απέσπασε τον τίτλο « My Favourite Hotel».

Τα βραβεία My Planet Travel Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά, από το My planet, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας, σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας, All-Russian State Television and Radio Broadcasting Company (VGTRK), με στόχο την ανάδειξη προορισμών, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών.

Τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες ανέδειξε το κοινό και Ρώσοι επαγγελματίες του κλάδου , κατόπιν ψηφοφορίας.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στο The Ritz-Carlton στη Μόσχα, σε μια λαμπρή τελετή, παρουσία  μεγάλων στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας, δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων.

Ο κ. Δημήτρης Χαριτίδης, Διευθυντής Πωλήσεων και Ανάπτυξης του Ομίλου Aldemar, κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε ότι:

«Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της στρατηγικής ανάπτυξης του Ομίλου στην πολλά υποσχόμενη, ρωσική αγορά. Εμείς, από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά εντός και εκτός των ξενοδοχείων μας με στόχο την προσφορά υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών φιλοξενίας προς τους επισκέπτες μας.

Συγχαίρουμε το κανάλι My planet για την πρωτοβουλία του και ευχαριστούμε από καρδιάς το ρωσικό κοινό για την μεγάλη τιμή που μας έκανε αναδεικνύοντάς μας, ανάμεσα από μία πλειάδα ελληνικών μονάδων και μη,  ως το αγαπημένο ξενοδοχείο, στην πρεμιέρα των My Planet Travel Awards».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο