Τα νέα των μελών μας

Aldemar Resorts: Sial 2014: Η Aldemar μαγειρεύει για την Ελλάδα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η μαγειρική ομάδα της Aldemar Resorts συμβάλλει στην ανάδειξη του γαστρονομικού προφίλ της Ελλάδας  στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών (Sial ‘12/Anuga ’13/ Sial’ 14).

H SIAL αποτελεί τη σημαντικότερη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών που προσελκύει το ενδιαφέρον δυναμικών και μεγάλων επιχειρήσεων απ’ όλο τον κόσμο.  Φέτος, υπό την οργάνωση της Enterprise  Greece, η ελληνική παρουσία φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες εθνικές αποστολές της έκθεσης. 150 παραγωγοί και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων εκθέτουν και στηρίζουν τον πλούτο της ελληνικής παραγωγής.

Το φετινό γαστρονομικό concept: «Η Ελλάδα των 4 εποχών».

H μαγειρική ομάδα του Ομίλου Aldemar με επικεφαλής τον  Operations Executive Chef Ευάγγελο Αγάλου και όχημα το “Greece on a Dish” δημιούργησε το concept  «Ελλάδα των 4 εποχών»  σχεδιάζοντας, με βάση την τοπικότητα και την εποχικότητα των προϊόντων,  4 μενού τα οποία παρασκευάζονται και προσφέρονται  ανά ημέρα στο χώρο του degustation lounge της ελληνικής αποστολής, σε αγοραστές και δημοσιογράφους.  (19/10: Άνοιξη 20/10 Καλοκαίρι. 21/10 φθινόπωρο 22/10 Χειμώνας).

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου επισημαίνει: «Είμαστε αεικίνητοι και συνεργικοί. Ο Όμιλος και οι άνθρωποί του δίνουν το παρών, σε οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει την Ελλάδα, τα προϊόντα της και τον γαστρονομικό της πολιτισμό. Συμμετέχουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά σε μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τροφίμων και ποτών, σε συνεργασία παλαιότερα με τον ΟΠΕ και φέτος με την Enterprise Greece. 

Ο ελληνικός τουρισμός οφείλει να αιμοδοτεί τη θετική εικόνα της χώρας, μέσα από συνέργειες τέτοιου είδους με τον παραγωγικό και εξαγωγικό τομέα. Ο ελληνικός τουρισμός εξαρτάται και τρέφεται από όλο το πλέγμα των δραστηριοτήτων που τον περιβάλλει τις οποίες με τη σειρά του αναδεικνύει.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Operations Executive Chef του Ομίλου, Ευάγγελο Αγάλου και τους ανθρώπους της Aldemar. Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Όμιλο Aldemar να έχει στις γραμμές του ανθρώπους με όραμα για τον ελληνικό τουρισμό».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο