Τα νέα των μελών μας

Aldemar Olympian Village: «Πιστοποίηση Βιολογικών Καλλιεργειών του Ομίλου Aldemar»

Πιστοποίηση έλαβαν οι βιολογικές καλλιέργειες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Αldemar Olympian Village από το Ινστιτούτο Ελέγχου Προϊόντων Bio Hellas για την περίοδο 2011, και με ισχύ μέχρι το Μάρτιο του 2012.

H πιστοποίηση είναι μία διαδικασία δυναμική και μακρόχρονη, η οποία απαιτεί τακτικούς ελέγχους ως προς την τήρηση συγκεκριμένων όρων φύτευσης, καλλιέργειας και παραγωγής. Φέτος πιστοποιήθηκε η καλλιέργεια οπωροκηπευτικών και αμπελιών με οινοποιήσιμα σταφύλια ενώ στη διαδικασία πιστοποίησης βρίσκεται και η παραγωγή βρώσιμης ελιάς και ελαιολάδου.

Οι βιολογικές καλλιέργειες είναι μία ιδέα, νεωτεριστική και πρωτότυπη, με δεδομένο ότι έχει γίνει πράξη εδώ και μία δεκαετία, εντασσόμενη στην περιβαλλοντική ενότητα του προγράμματος ΕΚΕ του Ομίλου Aldemar, Mare Verde.

Αρχικά πιλοτικά και κατόπιν επεκτεινόμενες, οι καλλιέργειες έχουν σήμερα φτάσει στο σημείο να καλύπτουν, κατά μέσον όρο, το 30% των αναγκών του Olympian Village και  του Ξενώνα Εποχές.
Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η κάλυψη ολοένα και μεγαλύτερου μέρους των επισιτιστικών αναγκών των μονάδων, σε πιστοποιημένα παραγόμενα βιολογικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και γεύσης για τους επισκέπτες.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο