Τα νέα των μελών μας

Aldemar Olympian Village: Παιδικά χαμόγελα στο Aldemar Olympian Village

Στο διάστημα 21-26 Ιουνίου, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε 24 μικρούς επισκέπτες και τους συνοδούς τους από την  Μ.Κ.Ο “Tο Χαμόγελο Του Παιδιού”, στους χώρους των ξενοδοχείων μας Aldemar Olympian Village.

Στους μικρούς μας φίλους, για την τελευταία ημέρα της διαμονής τους, οι παιδαγωγοί διοργάνωσαν δημιουργικές δραστηριότητες ενώ οι σεφ προετοίμασαν πάρτυ-έκπληξη.  «Κι όλοι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε, μέσα από αυτά τα θαυμάσια παιδικά βλέμματα, την αξία της ζωής, με σεβασμό και ευγνωμοσύνη προς αυτήν», συμπληρώνει ο  Αντιπρόεδρος του Ομίλου κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος. «Έχουμε ευθύνη απέναντι στους συνανθρώπους μας. Η εταιρική υπευθυνότητα δεν μπορεί να είναι μόνο στα λόγια. Μικρά καθημερινά θαύματα συντελούνται δίπλα μας, μέσα μας και μόνον όσο το επιτρέπουμε και το διευκολύνουμε. Οι μικρές συνεισφορές στους γύρω μας μοιάζουν με μεγάλο μάθημα ζωής. Σαν αυτό που μας χάρισαν τα παιδάκια από το Χαμόγελο του Παιδιού. Τα ευχαριστούμε. Θα συνεχίσουμε σε αυτόν το δρόμο».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο