Το περίπτερο του ΕΟΤ ( 04/11-07/11/13) εντυπωσίασε τους φετινούς επισκέπτες με θαυμάσιες μαγειρικές και πρωταγωνιστή την κουζίνα και τα προϊόντα της Σαντορίνης.
“Greece on a Dish” by Aldemar Hotels
Η Ομάδα των chef του Ομίλου στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish” που στοχεύει στην προβολή της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τον chef Β. Ζαχαράκη από τη Σαντορίνη δημιούργησαν τα μενού. Ο Chef του Ομίλου Γ. Χατζόπουλος από κοινού με τον Β. Ζαχαράκη μαγείρεψαν για το κοινό όλες τις ημέρες της έκθεσης.
‘Η παρουσία μας στην έκθεση World Travel Market τα τελευταία 12 χρόνια μας – δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Α. Αγγελόπουλος – έκανε και φέτος να γιορτάσουμε με πρωταγωνιστή την Ελληνική γαστρονομία. Οι Βρετανοί επισκέπτες μας, αποκομίζουν τις ομορφότερες αναμνήσεις τους, συχνά συνυφασμένες με τις γευστικές τους εμπειρίες. Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παρουσία μας στην Βρετανική αγορά και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος δίνει το δυναμικό του παρών στην έκθεση με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και στον πλούτο των δυνατοτήτων της. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον ΕΟΤ, για την εξωστρέφειά του και την επιτυχημένη παρουσία στην φετινή έκθεση, η οποία βοηθάει στο όραμα όλων για την θετική εικόνα της Ελλάδα.