Τα νέα των μελών μας

Aldemar Hotels & Spa: To Sympossio 2013 στην ITB @ Μesse Berlin 6-8 Μαρτίου 2013

  

To Sympossio 4th Greek Gourmet Touring ταξίδεψε στο περίπτερο του ΕΟΤ στην ITB από τις 6-8 Μαρτίου 2013, μεταδίδοντας το μήνυμα μίας ζωντανής, δημιουργικής ελληνικής κουζίνας υψηλών προδιαγραφών.

Sympossio

…Το φετινό ταξίδι

Ξεκινώντας το το ταξίδι του 2013 από την Ιταλία (18 και 19 Φεβρουαρίου 2013) το Sympossio, για 4η χρονιά συνεχίζει να ταξιδεύει στην Ευρώπη με στόχο την προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας. Αμέσως επόμενες μαγειρικές…στάσεις: Κίεβο 13/3 και Μόσχα 15/3 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

…Μια μικρή ιστορία σε αριθμούς

Aπό το 2010-2012:  Επισκεφθήκαμε 37 πόλεις – 9 χώρες/ διανύσαμε 12.300 km/ Διοργανώσαμε 44 μαγειρικά events/Παρουσιάσαμε 130+ ελληνικά προϊόντα/ Μαγειρέψαμε για 2.560 προσκεκλημένους /Συνάψαμε 34 συνέργειες στον ιδιωτικό και κρατικό τομέα /Αιγίδες: Λέσχη Αρχιμαγείων Ελλάδας, Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, ΟΠΕ.

…Μία απλή ιδέα που  ανήκει σε όλους

Προωθώντας την Ελλάδα, τα προϊόντα της και τον γαστρονομικό πολιτισμό της, μέσα από βιωματικές εμπειρίες και μέσα από ζωντανές συνέργειες, δημιουργούμε θετική εικόνα για τη χώρα και -κυρίως- βιώσιμες ευκαιρίες στον τουρισμό αλλά και σε όλο το πλέγμα δραστηριοτήτων το οποίο τον περιβάλλει (παραγωγή, υπηρεσίες, εξαγωγές).
Καλλιεργούμε το έδαφος στην εγχώρια αγορά και στην υπάρχουσα επιχειρηματική συμπεριφορά, μεταδίδοντας το μήνυμα πως «μαζί μπορούμε καλύτερα» να αλλάξουμε την εικόνα της Ελλάδας προς τα έξω δημιουργώντας ταυτοχρόνως ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξή μας, με όχημα το φαγητό, το γαστρονομικό μας πολιτισμό, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

“Επιλέγουμε, να είμαστε συστηματικά εξωστρεφείς και αμετανόητα συνεργικοί, πιστεύοντας ότι αυτό είναι μία υγιής & συντεταγμένη αντίδραση σε περίοδο κρίσης, πάνω σε έναν από τους νευραλγικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, του τουρισμού”,
τονίζει ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος του Ομίλου Aldemar και επιμένει πως «το Sympossio είναι μία ιδέα η οποία μπορεί μεν να δημιουργήθηκε από την Aldemar, όμως έχει αξία μόνο αν ανήκει σε πολλούς, αν όχι σε όλους μας!»

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο