Τα νέα των μελών μας

Aldemar Hotels & Spa: «Greece on a Dish» by Aldemar … στις Βρυξέλλες

29 Μαρτίου 2013: Με την Κρητική κουζίνα από την Aldemar Hotels & Spa  η πρεμιέρα της δράσης «gaΣtronoμία@Bruxelles» την οποία διοργανώνει το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Βελγίου σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ, με σκοπό την προβολή της ελληνικής γαστρονομίας στο βελγικό κοινό. 

O Όμιλος Aldemar συμμετέχει στη δράση «gaΣtronoμία@Bruxelles» με τους τρεις προορισμούς όπου δραστηριοποιείται:

29 & 30 Μαρτίου – Κρήτη
2,3,4 Απριλίου – Πελοπόννησος
30 Απριλίου, 1 & 2 Μαίου – Ρόδος

Greece on a Dish by Aldemar: Λίγα λόγια

Η καμπάνια του Ομίλου ‘Greece on a Dish’, αφορά σε μία πολυεπίπεδη προώθηση του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας εντός και εκτός των ξενοδοχειακών μονάδων. Με μοττο “eat seasonal, eat fresh, eat local”  και έμφαση στην εποχικότητα των προϊόντων και στην τοπικότητα της ελληνικής κουζίνας, καλλιεργούμε στους επισκέπτες την ιδέα μιας καλής πρακτικής όσον αφορά στην κατανάλωση των προϊόντων, ενισχύουμε, κατά το δυνατόν τις τοπικές αγροτικές οικονομίες και αναδεικνύουμε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της εκάστοτε τοπικής γαστρονομικής παράδοσης.  Μέρος αυτής της καμπάνιας είναι και το Sympossio, μία κατ εξοχήν συνεργική πρωτοβουλία, που διοργανώνει ετήσιο γαστρονομικό τουρ ανά την Ευρώπη με στόχο την βιωματική γνωριμία επαγγελματιών του τουρισμού με την ελληνική κουζίνα. Υπ αυτό το πρίσμα  ο Όμιλος καλωσορίζει και υποστηρίζει ενεργά, κάθε κίνηση η οποία προωθεί την Ελληνική γαστρονομία.

GaΣtronoμία@Bruxelles:  Λίγα λόγια
Μία εύγευστη συνέργεια: ΕΟΤ Βελγίου+ ΣΕΤΕ+ Ελληνικά ξενοδοχεία

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης πρωτοβουλίας Brusselicious του Οργανισμού Τουρισμού Βρυξελλών, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Βελγίου σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ διοργανώνουν στις Βρυξέλλες τη δράση «gaΣtronoμία@Bruxelles», με σκοπό την προβολή της ελληνικής γαστρονομίας στο βελγικό κοινό. Η δράση διαρκεί από τις 29/3 έως τις 2/5/2013.

Η γαστρονομία είναι ένας από τους βασικούς τομείς της επικοινωνιακής προβολής του ελληνικού τουρισμού. Στο πλαίσιο αυτό, το Γραφείο ΕΟΤ Βελγίου και ο ΣΕΤΕ πρότειναν στα εστιατόρια των Βρυξελλών να υποδεχθούν τους έλληνες σεφ 10 ξενοδοχείων που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην γαστρονομία και να «δημιουργήσουν» από κοινού με τους Βέλγους συναδέλφους τους ένα ελληνο-βελγικό μενού. Εμπνευσμένο από ελληνικά τοπικά προϊόντα, που μπορεί εύκολα να προμηθευτεί κανείς στις Βρυξέλλες και επεξεργασμένο από τους δύο σεφ, το ελληνικό μενού θα είναι διαφορετικό, για κάθε εστιατόριο, πολλαπλασιάζοντας τις επιλογές των πελατών.

Για τρείς ημέρες Έλληνες chefs θα φιλοξενούνται διαδοχικά σε διαφορετικά εστιατόρια των Βρυξελλών, με στόχο να αναδείξουν την ελληνική κουζίνα με προτάσεις από τους ακόλουθους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς: Ηράκλειο, Πελοπόννησος, Χανιά, Αθήνα, Ρόδος, Κέρκυρα, Βόλος, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο