Το περίπτερο του ΕΟΤ (15/01-19/01/14) εντυπωσιάζει τους φετινούς επισκέπτες με θαυμάσιες μαγειρικές και πρωταγωνιστή την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της.
“Greece on a Dish” by Aldemar
Η Ομάδα των chef του Ομίλου στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “Greece on a Dish”, που στοχεύει στην προβολή της ελληνικής κουζίνας εντός και εκτός Ελλάδας, δημιούργησαν τα μενού και ο Chef του Ομίλου Γ. Χατζόπουλος μαγείρεψε για το κοινό όλες τις ημέρες της έκθεσης.
‘Ο Τουρισμός με ελληνική γαστρονομική ταυτότητα είναι ένα στοίχημα το οποίο ο Όμιλος υποστηρίζει με κάθε του πρωτοβουλία. Είτε εκείνη του Greece on a Dish, είτε εκείνη του Sympossio, του πλέον δυναμικού συνεργικού οχήματος εξωστρέφειας που ταξιδεύει σε Δυτική & Ανατολική Ευρώπη για 5η χρονιά τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Α. Αγγελόπουλος . Ο Όμιλος , εγκαινιάζει με την έκθεση Vakantiebeurs μία σειρά εξωστρεφών και συνεργικών πρωτοβουλιών για το 2014 με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και στον πλούτο των δυνατοτήτων της. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον ΕΟΤ, για την εξωστρέφεια , τη συνεργική φιλοσοφία και θετική εικόνα της Ελλάδας την οποία εκπέμπει σε κάθε δημόσια διοργάνωση στο διεθνές κοινό».