Τα νέα των μελών μας

Aldemar Hotels & Spa: ΕΟΤ & Aldemar: Δυναμική συνέργεια για την Ελλάδα

 

Την επιτυχημένη ελληνική γαστρονομική παρουσία στην φετινή World Travel Market καθώς και στην έκθεση Vakantiebeurs της Ουτρέχτης, ακολουθεί το Βερολίνο. Στην διεθνή έκθεση τουρισμού “ITB”,5-9 Μαρτίου 2014, η ελληνική κουζίνα διεκδικεί το κέντρο του ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΙΣΙ 12/3/14

Επόμενη στάση του ταξιδιού είναι το Παρίσι, όπου στις 12 Μαρτίου 2014, θα διεξαχθεί, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ μία διοργάνωση προβολής της ελληνικής γαστρονομίας στο γαλλικό κοινό.

ΒΕΛΓΙΟ 31/3, 01/4/, 3/4, 4/4

Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται στο Βέλγιο, όπου στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, το γραφείο Εμπορικού Συμβούλου (ΟΕΥ) και τον ΟΠΕ, 2 διοργανώσεις προβολής της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων στις Βρυξέλλες, 31/03/2014 – 01/04/2014 και 04/04/2014, και ένα event στην Αμβέρσα, στις 3 Απριλίου 2014.

Δήλωση Α. Αγγελόπουλου

«Με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα και στον πλούτο των δυνατοτήτων της, ο Όμιλος Aldemar δίνει το παρών σε κάθε διεθνή διοργάνωση και βρίσκεται στο πλευρό κάθε εξωστρεφούς και συνεργικής πρωτοβουλίας που αναδεικνύει τη χώρα και τη γαστρονομική της ταυτότητα. Ο ΕΟΤ επιδεικνύει μεγάλη κινητικότητα προς αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας σε εμάς τους επαγγελματίες του τουρισμού πολλές δυνατότητες συνεργασίας για το καλό της χώρας. Σε κάθε πρόσκλησή του, διακρίνουμε μία ευκαιρία να δυναμώσει το μήνυμα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Συγχαίρουμε τον ΕΟΤ που σε ένα δυσμενές περιβάλλον τολμά και επιχειρεί».

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο